pavproch píše:pavproch píše:Tak. Škrt klapa nevyměněna, neb (bohužel) jiný typ - to je nevýhoda nákupu na vrakáči (ale popravdě sem takovou nějakou zradu čekal).
Ten zvýšený volnoběh (1500 místo obvyklých 600) mně séře čímdáltímvíc, tu klapu prostě nechám vyměnit. Z autorizáku mám ale nemilé info - novou klapu už nelze koupit, pouze repasovanou na výměnu za bratru 12 - no nekup to. Chjo no.
pavproch píše:Korona mi brání....
pavproch píše:pavproch píše:pavproch píše:Tak. Škrt klapa nevyměněna, neb (bohužel) jiný typ - to je nevýhoda nákupu na vrakáči (ale popravdě sem takovou nějakou zradu čekal).
Ten zvýšený volnoběh (1500 místo obvyklých 600) mně séře čímdáltímvíc, tu klapu prostě nechám vyměnit. Z autorizáku mám ale nemilé info - novou klapu už nelze koupit, pouze repasovanou na výměnu za bratru 12 - no nekup to. Chjo no.
Korona mi brání.... už sem byl domluvený že pindicu přistavím do autorizáku v Ově na diag a následně výměnu té škrt. klapy a korona mi zakázala cestovat mimo okres, škoda, no.... už to "blbne" prakticky furt, (po zahřátí) je volnoběh prakticky už pořád někde u těch 1500 toček.... kromě toho, že mi to "vadí" to ale na jízdu (prozatím) nemá vliv a (případný) vliv na spotřebu neřeším.
Ale hned jak to pude, tak tam zajedu a nechám to vyměnit, slibuju jak jiskra jasná.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků