pjanda píše:beuamont: Pro jsou vrcholem automobilismu devadesata leta - auta uz mela velmi dotazenou elektroniku, kterou vyuzivala ve prospech funkcnich vlastnosti a spolehlivosti, nebyla zabita emisnimi ani bezpecnostnimi limity, byla tedy lehka a opravdu ovladatelna. Jsem asi o par let pred Vami, v druhe polovine 90s, ale jinak se shodneme. Pak uz byla auta "obohacena" prevazne o veci, ktera je funkcne devastuji a nic zasadne noveho se nevymyslelo.
Je par vyjimek, ktere z 90s techniky zily jeste v tomto stoleti, ale uz se jen vyzirala minulost, koncepcne zcela nove auto je vetsnou bidne... Ja uz pro zabavu kupuji/udrzuji vylucne youngtimery, v posledni dobe me zaujalo opravdu maloco. Ale clovek taky starne a k necemu se v prubehu zivota fixuje...
beaumont píše:goes: Změna vůči tomu co jsem řídil, tj. diesel + V6 před FL a 1.8 TBi po FL. Opakuji (a už jsem to napsal o tři příspěvky výš), že nevím, za kolik z toho může FL a za kolik jiný motor, ale bylo to jako řídit dvě rozdílná auta.
pjanda: Ono by se asi našlo něco i dnes, ale do Caterhamu se nevejdu, do Lotusu a z něj lezu jak Abrhám do Velorexu, v Arielu bych nastydl a na Ferrari, Maserati nebo Lambo nemám a nikdy mít nebudu...
goes píše:z pohledu auto fandy mas samozrejme pravdu, z pohledu toho, ze auto je primarne dopravni prostredek jsou dnesni auta povetsinou pro uzivatele daleko lepsi a dotazenejsi. bezpecnejsi, komfortnejsi, jsou snazsi na ovladani apod. Nelze se asi divit, ze automobilky vyrabi primarne auta pro tyto masy, nez pro par fandu, kteri je proste neuzivi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník