Já teda také přidám trochu do mlýna

Fiat Grande Punto Sport 1.4i 16V 70kw
Najel jsem s ním od září 10tkm. (celkem něco málo přes 40) Rád bych psal o spokojenosti, jenže to bych musel bydlet na jihu Itálie. Tomu autu absolutně nesedí zima. Když pominu to, že studenému motoru se moc nechce jet, tak mi vadí především pomalost auta. Třeba blinkr začne reagovat až po 3 vteřinách
Posilovač řízení má 2 stupně z nichž i ten "tvrdší" klade menší odpor než tátovo SUV pro holky a jeho zpětná vazba je dobrá maximálně při parkování u nákupního centra. To že je posilovač poruchový a oficiálně nelze opravit je již jen třešnička na dortu jeho nepovedenosti.
A poslední věc co se mi stala: Praskl a rozsypal se tapec u zadních sedaček. Nevím proč, ale na zadních sedadlech jsem seděl pouze já při koupi a jediné co se tam vozí je bunda nebo batoh s notebookem.
To mě vážně nepotěšilo.
Abych jen nepomlouval, tak se mi v autě velmi dobře sedí, ani po delší jízdě mě nebolí záda ("sportovní" sedačky) a má malou spotřebu. Při velmi klidné jízdě se dá dostat na hodnoty začínající čtyřkou. Jen s malou dávkou odříkání jde jezdit do 6 a kombinace při normálním používání bude kolem 7l/100 (Praha, okresky, dálnice).
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.