Stránka 1 z 1

Instalace 2 DIN autorádia

PříspěvekNapsal: stř 16 zář 16:52
od Crashyy
Dobrý den,
koupil jsem si 2 din autorádio. Vytáhl jsem konektory že starého a zjistil, že musím drátky propojit. Bohužel nevím jaký mám k jakému propojit.
Návod jsem hledal a bohužel nenašel.
Chci dodat, že k tomu mám i parkovací kameru.
Můžete mi prosím poradit?


Jinak se jedná o auto Fiat Stilo 1,9 Jtd 2005
Zde přikládám foto:

2 DIN

Obrázek

Obrázek

Obrázek

STARÉ RÁDIO

Obrázek

Re: Instalace 2 DIN autorádia

PříspěvekNapsal: stř 16 zář 17:38
od Čičo
https://www.google.sk/search?sxsrf=ALeK ... CAc&uact=5

Keď už si si teda vybral variant bez ISO konektora...

Re: Instalace 2 DIN autorádia

PříspěvekNapsal: stř 16 zář 17:47
od Crashyy
Čičo píše:https://www.google.sk/search?sxsrf=ALeKk02cs4PuL_3L_4n9Q9IUpZqeKQHiCQ%3A1600274228917&source=hp&ei=ND9iX4vjNLPkgwe4sJrICA&q=fiat+stilo+radio+pinout&oq=fiat+stilo+radio+pinout&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzICCAAyBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjoECCMQJzoICAAQsQMQgwE6CAguELEDEIMBOgUIABCxAzoCCC46BQgAEMsBOggIABAWEAoQHlDyAlj5PWC8Q2gAcAB4AIABpAOIAcIPkgEGMjIuNC0xmAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpeg&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwiLzdGHju7rAhUz8uAKHTiYBokQ4dUDCAc&uact=5

Keď už si si teda vybral variant bez ISO konektora...


Super. Další pokrok. Teď už aspoň vím, co je ktery drátek. Ale já mám v tom tak trochu pořád zmatek. Přece jenom je tam více drátků a já stejně nevím, který k čemu připojit. Máš s tím nějaké zkušenosti? Případně mi to popsat jako laikovi?
"Červený na červený, černý na černý... "
Některé ty drátky jsou popsané a některé bohužel ne.. ~x(

Re: Instalace 2 DIN autorádia

PříspěvekNapsal: stř 16 zář 19:00
od blah
Vypada to jako draty od klasickyho cinskyho android radia, tzn ze je na netu tisice navodu a videi jak to zapojit. Staci hledat.
Obrázek

Re: Instalace 2 DIN autorádia

PříspěvekNapsal: stř 16 zář 19:05
od Crashyy
Našel jsem to samé, akorát nevím, jak propojit jaké drátky s čím (lépe řečeno že starých drátků na nové)

Re: Instalace 2 DIN autorádia

PříspěvekNapsal: stř 16 zář 19:26
od blah
Mas pinout obou konektoru, vic nepotrebujes, a vic ti nikdo nemuze napovedet. Pravy reprak s pravym atd. Neni to prijemna prace, ale neni to nic nemozneho. Jestli je ti to prilis, kup si k tomu adapter.

Re: Instalace 2 DIN autorádia

PříspěvekNapsal: stř 16 zář 19:31
od Crashyy
Já bych to rád naspojkoval, ale jak říkám.
Nevím jaký na jaký :-))

Re: Instalace 2 DIN autorádia

PříspěvekNapsal: stř 16 zář 20:14
od blah
Ja to vzdavam, muze to zkusit jeste nekdo jiny

Re: Instalace 2 DIN autorádia

PříspěvekNapsal: čtv 17 zář 06:48
od jirka87
blah : ale vydržel jsi celkem dlouho :D

Re: Instalace 2 DIN autorádia

PříspěvekNapsal: čtv 17 zář 18:59
od Čičo
Ak to nevieš ani s návodom tak to daj niekomu kto nie je úplne blbý! ~x(