Koníci z Maranella obecně
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koníci z Maranella obecně
Co mi to tu zavadzia pred barakom?!!!

Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
no rikaji to, ale vis jak, PR snese vsechno. Kazdopadne obecne z Maranella jsou spise Ferrari a v dotahovani detailu apod. se maji proste od Nemcu co ucit.řidičBOB píše:...motorem nikoliv...
Jj, okolí Stodolní a Elektry se pěknými auty jen hemží. Skoro bych řekl, že tohle je kromě taxi Superbů to nejobyčejnější, co tam stává...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Na východním Slovensku je na prodej torzo předního nárazníku z toho LaFerrari co bouralo minulý rok v Budapešti.
Lidová cena 4000€.
http://auto.bazos.sk/inzerat/58077288/N ... errari.php
Lidová cena 4000€.
http://auto.bazos.sk/inzerat/58077288/N ... errari.php
Krasny. Klasicky tvary, senzacni design.
Kua vcera som bol na svojej rutinnej okreskovej jazde a obiehal som aston martin. Dneska som sa nahanal s californiou. Som ho dobehol a hned blikal ze ideme nato. Isili sme spolu asi 20km a ten sa s tym veru neparal. Prekvapujuco isiel velmi dobre. Potom zastavil, stiahol okno a mlade ucho za volantom aj s pipinou vedla. Tak sme prehodili par slov a isli sme domov. Fajn zazitok. 
Tenhle článek ňa inspiroval si zpomenout..... neska ňa na Hňupisku předjelo ostře žluté 458 Speciale s RZ "SP-EZIALE" 
edit: takovéhle

edit: takovéhle

Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Neska odpoledne ve FM mě na průchvatu I/56 směr Frýdlant dojelo a předjelo čebrené 358 či kerý to byl typ.... čtyři laufy, dvě malá koncová kulatá světla...
...a jinak to byla provizorní zelená RZ, nápis Scuderia Pha...
... a na světlech sem ho chtěl (apoň kúsek) uviset... nešlo to...brmbrmbrm a byl fčoudu... njn, mám halt jen 316i...
...a jinak to byla provizorní zelená RZ, nápis Scuderia Pha...
... a na světlech sem ho chtěl (apoň kúsek) uviset... nešlo to...brmbrmbrm a byl fčoudu... njn, mám halt jen 316i...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Cely tyden koukam na videa s 812. Neni to nejkrasneji ferrari ever, ale ten zvuk je neuvertitelny