Fiat a vše kolem nich
Re: Fiat a vše kolem nich
Jak je možné mechanicky poškodit hadici turba? To ji šofér propíchl šroubovákem, nebo co?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Asi, ja nevim. Ke mně si nekdo jezdit na garancku nechat vyměnit za 15 tisíc volej, tak na nej takovýhle sračky nezkoušim, ale tak ja nejsem lobotom z Fiatu...
Ve svete, kde ti zástupce firmy Schlieger vysvětluje, ze neni "ulhanej picus" protože ti slíbil nainstalovanou, nikoliv funkční elektrarnu, se uz nedivím ničemu
Ve svete, kde ti zástupce firmy Schlieger vysvětluje, ze neni "ulhanej picus" protože ti slíbil nainstalovanou, nikoliv funkční elektrarnu, se uz nedivím ničemu
black on black, petliter, jebem na too 
Mám s nimi zkušenost jako dodavatel a znám pár lidí, kteří mají zkušenost jako zákazníci. Vítej v klubu. Téhle partě je lepší se vyhnout obloukem.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Hele kromě toho, ze je to parta zmrdu, me i fascinuje jejich neschopnost. "Jenom spustit" to tu uz byli 8x. A furt to nefunguje. Naposledy mi typek odpojil celou fabriku na hodinu od proudu, predtim se typek tak dlouho v ty skříni vrtal, az ho to koplo a valel se tam po zemi jak obyvatel Sherwoodu.
Takze (nejaka) snaha zjevne je. Ačkoliv je teda potreba hodne řvát. Skill issue.
Takze (nejaka) snaha zjevne je. Ačkoliv je teda potreba hodne řvát. Skill issue.
black on black, petliter, jebem na too