Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
pro maniaky: další termín dodání českého kousku 1 června
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Trocha britskeho kina - Aventador ocima magazinu Evo resp. Harryho Metcalfa. Dle meho soudu je prilis nekriticky (uz kdyz vidim zmenu prevodu, ktera evidentne neni nijak zvlast rychla a pritom otrese i jinak pevne uchycenou kamerou a on tomu s usmevem rekne "violent gearchange"... Ja z toho u e-gearu zvracim a tohle je u nove prevodovky zjevne stejne), ale kdyz uz nic jineho, snazi se auto alespon predstavit. A je tam par zajimavych informaci od sefa vyvoje.
pjanda píše:Trocha britskeho kina - Aventador ocima magazinu Evo resp. Harryho Metcalfa. Dle meho soudu je prilis nekriticky (uz kdyz vidim zmenu prevodu, ktera evidentne neni nijak zvlast rychla a pritom otrese i jinak pevne uchycenou kamerou a on tomu s usmevem rekne "violent gearchange"... Ja z toho u e-gearu zvracim a tohle je u nove prevodovky zjevne stejne), ale kdyz uz nic jineho, snazi se auto alespon predstavit. A je tam par zajimavych informaci od sefa vyvoje.