Fiat a vše kolem nich
Re: Fiat a vše kolem nich
Jak je možné mechanicky poškodit hadici turba? To ji šofér propíchl šroubovákem, nebo co?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Asi, ja nevim. Ke mně si nekdo jezdit na garancku nechat vyměnit za 15 tisíc volej, tak na nej takovýhle sračky nezkoušim, ale tak ja nejsem lobotom z Fiatu...
Ve svete, kde ti zástupce firmy Schlieger vysvětluje, ze neni "ulhanej picus" protože ti slíbil nainstalovanou, nikoliv funkční elektrarnu, se uz nedivím ničemu
Ve svete, kde ti zástupce firmy Schlieger vysvětluje, ze neni "ulhanej picus" protože ti slíbil nainstalovanou, nikoliv funkční elektrarnu, se uz nedivím ničemu
black on black, petliter, jebem na too 
Mám s nimi zkušenost jako dodavatel a znám pár lidí, kteří mají zkušenost jako zákazníci. Vítej v klubu. Téhle partě je lepší se vyhnout obloukem.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Hele kromě toho, ze je to parta zmrdu, me i fascinuje jejich neschopnost. "Jenom spustit" to tu uz byli 8x. A furt to nefunguje. Naposledy mi typek odpojil celou fabriku na hodinu od proudu, predtim se typek tak dlouho v ty skříni vrtal, az ho to koplo a valel se tam po zemi jak obyvatel Sherwoodu.
Takze (nejaka) snaha zjevne je. Ačkoliv je teda potreba hodne řvát. Skill issue.
Takze (nejaka) snaha zjevne je. Ačkoliv je teda potreba hodne řvát. Skill issue.
black on black, petliter, jebem na too 
Tak nouzák (většinou ten "horší" = že to vůbec nejede, je nutno zastavit a několikrát startovat, pak to sice sfítí dál ale už jede sic kostrbatě) sa už zase objevuje skoro každý den (do loňska to bývalo výhradně v zimě/chladnu, fčíl je to naopak v létě/hicu) , fčera i neska zas, P1220 pokaždé doprovázená i chybama CANbusu v ABS a inde (ty dříf nebyly), nemažu, fpondělí snad sa podaří něco kloudného s pomocí teho MultiEcuScanu najít, co by to mohlo mít za příčinu). Sem zvjedaff, esli to zase pořeší "duchařina" s kuntaktama v kunektorech nebo třeba ten "zázračný" Deoxit. Nojono, holt autovrak, no. Ale mám ho (stále) ráth, měnit lokál nebudu (ani uvažovat o tem).
(Malé) Pozitivum - ta P1121 sa ale podruhé už neobjevila, asi to fuck byla jen nějaká mimořádná nahodilost.
(Malé) Pozitivum - ta P1121 sa ale podruhé už neobjevila, asi to fuck byla jen nějaká mimořádná nahodilost.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Hmm, tak MultiEcuScan ukázal teda víc než ten můj čankajšek (těplotu a otevření klapy při zjevení se P1220) ale vodítko, co/gde by to mohlo být tayk nedal žádné = zase vše rozpojeno+ pročištěno + deoxitováno (už vím kde kereé kunektory = příště už DIY) a vynulovány fšechny chyby, projeto s opakovanýcm stratováním a paq už bezc chyb P1220, resp CAN (jen obvyklá chyba el. řízení = ignoruju). Budeme to poctivě sledovat, esli/kdy/jak.
Jo, a na kunektoru zezadu do sání byl už popraskaný vlnovec, taxem to celé zabastlil N vrstvama černé el. pásky.
Maňána (nebo prostě něgdy, neskromně doufám, že už nigdy).
Jo, a na kunektoru zezadu do sání byl už popraskaný vlnovec, taxem to celé zabastlil N vrstvama černé el. pásky.
Maňána (nebo prostě něgdy, neskromně doufám, že už nigdy).
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.