Fiat a vše kolem nich

Alfa Romeo, Ferrari, Fiat, Maserati ad.
Odpovědět
M.Z.
Letec

Re: Fiat a vše kolem nich

Příspěvek od M.Z. »

Jak je možné mechanicky poškodit hadici turba? To ji šofér propíchl šroubovákem, nebo co?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Asi, ja nevim. Ke mně si nekdo jezdit na garancku nechat vyměnit za 15 tisíc volej, tak na nej takovýhle sračky nezkoušim, ale tak ja nejsem lobotom z Fiatu...

Ve svete, kde ti zástupce firmy Schlieger vysvětluje, ze neni "ulhanej picus" protože ti slíbil nainstalovanou, nikoliv funkční elektrarnu, se uz nedivím ničemu :)
black on black, petliter, jebem na too :ar!
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Stepan píše: včera, 05:30Ve svete, kde ti zástupce firmy Schlieger vysvětluje, ze neni "ulhanej picus" protože ti slíbil nainstalovanou, nikoliv funkční elektrarnu, se uz nedivím ničemu :)
Mám s nimi zkušenost jako dodavatel a znám pár lidí, kteří mají zkušenost jako zákazníci. Vítej v klubu. Téhle partě je lepší se vyhnout obloukem.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Hele kromě toho, ze je to parta zmrdu, me i fascinuje jejich neschopnost. "Jenom spustit" to tu uz byli 8x. A furt to nefunguje. Naposledy mi typek odpojil celou fabriku na hodinu od proudu, predtim se typek tak dlouho v ty skříni vrtal, az ho to koplo a valel se tam po zemi jak obyvatel Sherwoodu.
Takze (nejaka) snaha zjevne je. Ačkoliv je teda potreba hodne řvát. Skill issue.
black on black, petliter, jebem na too :ar!
Odpovědět