Fiat a vše kolem nich
Re: Fiat a vše kolem nich
Tak to prvni Ducato trpělo na to, co dojebal Louda. Teď ma nějakých 210kkm a jeví se ok.
Druhý ma pres 100 a kromě toho vyjebu s kolama nic.
Druhý ma pres 100 a kromě toho vyjebu s kolama nic.
black on black, petliter, jebem na too 
Tak, to sem teda zvjedaff, esli to (už zase) přivolám, je to vlastně půlrok od kvalifikované kuntroly elektriky a promazání všech kontaktů/pinů fšudemožně a P1220 od té doby ANI RAZ. Tak to snad fuckt bylo vono (něgde nějaký nedobrý kuntakt). Brrrr, snad se mi to nevrátí jak bumerang.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Tak, už zase (po ca půlroce klidu) nouzák, nebyla to ale ta potfora P1220, nýbrž P1121 = škrtící klapa, přepětí. Vynulovat šla, sem zvjedaff, esli sa z teho stane zase noční můra jak z té P1220 nebo to byla jen nějaká nahodilost z hicu (+32stC).
Tak jo, zas.... fčera, juniorovi, za normální těploty +25, pomohl opakovaný restart a následně diag ukázala obě najednou: P1121 i
P1220. Obě šly smáznout. Žeby teda návrat noční můry?
P1220. Obě šly smáznout. Žeby teda návrat noční můry?
Tak nevím na keho sa ztekat víc, esli na taloše nebo čankajšky: Na Pindici sa rozsfítilo varování "service expired" (365dní od posledního nulování, bohužel sata doba nedá nastavit na delší), taxem teho taloše píchnul na teho svojeho diag čankajška a.... narozdíl od BMW/VW, gde to fšecko funguje jak má a jakékoli nulování serv. in(g)tervalů je rychlé, napoprvé a bezkonfliktní, u Fiata sapo připojení (= jako dycky) rozsfítí celá paluboffka (naščestí po odpojení zase zhasne bez následků) a nulování in(g)tervalů je potrat - asitak jaxe drbat za pravým uchem levou rukou, neska dokonce potrat na druhou = (tentokráte doslova, napoprvé "failed", bez jakýchkoli zásahů do čehokoli sem to zkusil podruhá a "perforemed").
Zkurwysyn (ten nebo ten, to je jedno).
Zkurwysyn (ten nebo ten, to je jedno).
tak nám fiátek lehnul na motoru, samozřejmě hezky v pátek odpoledne a 300 kiláků od baráku 
tvl
jako zadřený? Co budeš dělat? To je oprava tak na 2 měsíce, ne?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Soferoval som renault master, 2024, 540 000km a siel bez problemov. Pritomny byvaly prijmaci technik renaultu a sucastny prijmaci technik peugeotu potvrdil ze renault dodavky su ovela spolahlivejsie 
Vraj v renaulte nemenili tolko motorov za rok ako v peugeote za tyzden. Nechces zmenit znacku?
Vraj v renaulte nemenili tolko motorov za rok ako v peugeote za tyzden. Nechces zmenit znacku?
No, začnu tim ze odfiltruju soferovu hysterii a svým, nepříliš odbornym, posudkem bych tipl, ze to prestalo dobijet a moderní motor to bez elektriky proste neumí. Jde to nahodit pres kabely, ale po chvíli to chcipne. Bez nějakých zvukových projevů, ať uz rachotu nebo "vzduchu,", ze by se to dusilo.
Nemohu se dočkat dalsiho kontaktu s autorizovanou siti značky Fiat
Nechceme plachty a je pro nas důležitá výška. A tam je ten Master furgon úplně malej, Sprinteru chybi par cm, to Daily co jsme koupili je na hraně, a patercata tak akorát.abgx1 píše: ↑pát 10 črc 22:03 Soferoval som renault master, 2024, 540 000km a siel bez problemov. Pritomny byvaly prijmaci technik renaultu a sucastny prijmaci technik peugeotu potvrdil ze renault dodavky su ovela spolahlivejsie
Vraj v renaulte nemenili tolko motorov za rok ako v peugeote za tyzden. Nechces zmenit znacku?![]()