Při porovnání s cenou zlata je ten nový fiátek vlastně levný.
https://www.kurzy.cz/komodity/zlato-gra ... czk-30-let
Papírové peníze prošly v posledních letech největší ztrátou hodnoty od měnové reformy 1953.
Fiat a vše kolem nich
Re: Fiat a vše kolem nich
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Sme offtopíč: To zlato (nesleduju) muselo udělat nějaký veletoč, minulý nebo předminulý týden sem kdesyk zahlíd nadpis "obrovský pokles ceny zlata o tisíce dolarů za kilo a fčíl naopak "cena zlata láme rekordy".
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Proto jsem tam dal odkaz na cenový graf 
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tisíce USD na kile je u zlata drobný výkyv.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
Já to nerozklikával. A sem (investiční) ignorant, pro mě sou tysyce USD kopec peněz....
Tak, pokud mi do toho Michal nebo panbu nehodí widle, tak příští pondělí ráno mu ten můj autovrak ménem Pindica předám, aby ji udělal zase STK-bojeschopnou (valí wolej z motoru, shnilé prahy a vůbec kastle, teče chladič...) a protlačil ji skrz ně, abych měl (oprava, aby měla drahá a juniorka) zase na dva roky nákupní tašku + na lítačku okolo komína. Mně to prostě baví, nelituju penys ani námahu, co kolem toho je a bude (čti: fuck Brusel a jeho aktuální eko-manýry).... Ano, sem divná staromilská kunverza, já vím. Ale sem NATO hrd, že sem svůj.
Btw, (ano, sem si PLNĚ VJEDOM, že to tímhle můžu přivolat/přivolám): Od té doby, co se ftom hrabal ten auto-elektrikář (a na nic přitem nepřišel) je klid, P1220 si vzala dovolenou = protože přitem hledání měl rozpojené všemožné kunektory, mohl v některém z nich být opravdu studeňák neb něco tak.
Tak co P1220, objevíš sa naschvál ešče neska nebo až zítra?
Tak co P1220, objevíš sa naschvál ešče neska nebo až zítra?
Mám o něco mladší Fiat, ke všemu s technikou Renault, a sérii nevysvětlitelných problémů vyřešila až výměna 2 ukostřovacích pásků v motorovém prostoru:-)
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
Michal widle nehodil = od pondělka děj se vůle boží (čti STK).