Koníci z Maranella obecně

Alfa Romeo, Ferrari, Fiat, Maserati ad.
Vrooom
Letec

Re: Koníci z Maranella obecně

Příspěvek od Vrooom »

Já třeba někde četl, že lotus staví auta tak, že mají měkký pružiny a tužší tlumeni, tak mě zajímalo, zda má ferrari taky nějaký podobný vychytávky, protože mi příjde, že v ovladatelnosti těch aut jsou na vrcholu. (teda vycházím jen z videii a recenzí na netu ...)
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Byli jsme v Italii na dovolene, tak jsme se stavili ve Ferrari muzeich. Maji tam hezke kousky :-). Par fotek. SP1 mela zajimavou kuzi na sedacce.
Zarazka dveri pobavila :-)
GTO super, ale sakra proc to stoji tolik? :D ...
Ty formule jsou jako emental, tolik otvoru a kridydel.
Zazitek fajn, ale nordschleife je uplne jinde :D ...

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Neska sem potkal na I/35 mezi HBečvou a Pr. Bečvou za sebou jedoucí tři červená Ferrari - z toho jedno bylo kábro. Člověk málokdy potká vzpínajícího se koníka a tady hned tři najednou.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

WOW, tak tohle se ferrari povedlo. Pripomina mi to interier starsich ferrari. Treba jako 288GTO.
https://silodrome.com/wp-content/upload ... GTO-14.jpg

Cenim taky pouziti hliniku, narozdil od karbonu. Memu oku lahodi mnohem vic nez carbon. Fakt super. Jednoduche a prehledne. Lepsi nez ty moderni iPady na kolech.

https://www.autoforum.cz/predstaveni/pr ... i-konzole/
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Což o to... ,ale problém těchto elektro aut je, že je umí udělat každý. Ferrari bylo od počátku o motoru. Kumšt bylo postavit motor co má 400 koní a točí 7-8tis otáček v době, kdy auta měla 100hp.

Ferrari a nejenom budou muset přijít na způsob čím ta auta odlišit. Na důvod proč by si je měl zákazník chtít koupit.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Předseda píše: dnes, 13:53 Ferrari a nejenom budou muset přijít na způsob čím ta auta odlišit. Na důvod proč by si je měl zákazník chtít koupit.
Dají mu na ně v Německu dotaci, pokud bude patřit mezi rodiny s nižším příjmem :D
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Předseda píše: dnes, 13:53 Což o to... ,ale problém těchto elektro aut je, že je umí udělat každý. Ferrari bylo od počátku o motoru. Kumšt bylo postavit motor co má 400 koní a točí 7-8tis otáček v době, kdy auta měla 100hp.

Ferrari a nejenom budou muset přijít na způsob čím ta auta odlišit. Na důvod proč by si je měl zákazník chtít koupit.
To rozhodně. Taky nevím čím zaujmou. Když za pakatel můžeš mít to xiaomi auto co má 1500 koní a vzhledově je úplně v pohodě. Stejný fail jako Lotus EVčka ... Prestiž Ferrari bude málo aby se to kupovalo.
Odpovědět