Fiat a vše kolem nich
Re: Fiat a vše kolem nich
Hmm, tak autovrak, jaxem spal, fpátek PIndica zase odmítla fungovat (chladící kapalina utekla = netopila/přehřívala se), myslel sem že zas kunda ( i dyž plašička), ale ne... tentokráte "jen "zteřelá" hadice. Autovrak. Libor se ftom už hrabe.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak už zase brmbrmbrm. Libor je šikovný... 

Prodám dve L4H3 Ducata, jedno v provozu rok a pul, 105kkm, druhý cca 2 mesice, 6kkm. Obe maji tazny, to mladsi netahalo vubec, to starsi asi 3000kk, vlek do 750kg.
Volitelne poptavam autorizovany servis Fiatu, kde nejsou pice a dokazu s nima prezit zaruku.
Dalsi telefonat stylu "ano, Vas vuz je v zaruce, ano, uz tyden tady stoji, ano budeme se tim zabyvat, ale majitel je na dovolene, jeste tyden bude, a nikdo jiny nema pristup do systemu Fiatu” bych uz asi mentalne nerozdejchal.
Volitelne poptavam autorizovany servis Fiatu, kde nejsou pice a dokazu s nima prezit zaruku.
Dalsi telefonat stylu "ano, Vas vuz je v zaruce, ano, uz tyden tady stoji, ano budeme se tim zabyvat, ale majitel je na dovolene, jeste tyden bude, a nikdo jiny nema pristup do systemu Fiatu” bych uz asi mentalne nerozdejchal.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
To musíš mít slušné trable.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
No jsem zvedavej, co bude delat to novy. Trochu doufam na to, ze to starsi je akorat dojebany (tim udajne) zanedbanym servisem od Loudy a to novy bude lepsi.
Jenze to nemam kde servisovat. Jihlava pryc, HK pryc, k temhle UDH troubum to uz nemam nervy davat…
Jenze to nemam kde servisovat. Jihlava pryc, HK pryc, k temhle UDH troubum to uz nemam nervy davat…
Já sem se taky potkal v autorizáku Fiat (Ostrava) s velkým odporem/nechutí, ale trochu jinak: Chtěl jsem (opakovaně) po nich pomoc s řešením problémů na Pindici daných jejím stářím (15+ let) - stavěli se k tomu vyloženě "ne" (= nás takový starý střep nezajímá). Se škodoffkama/bramborama se mi tohle v autorizácích (i mimo ně) nikdy nestalo.
Hele to i chápu. Beztak v tom servisu nedělá nikdo, kdo by to auto znal jako "nový", není na to školenej, práce mraky, lidí málo a za výsledek "10 hodin jsme se v tom vrtali, víme hovno, fakturu na desítku posíláme mejlem" bys je nepochválil.
A nechci bejt jako až moc citlivej, ale příběh:
1. Zákazník volá, že má už potřetí od začátku roku nepojízdný auto. Stále v tovární záruce.
2. Zákazník dostává termín za týden, není na něj čas. OK, to mě nasere, ale lidi nejsou...
3. Zákazník ještě ten den přistavuje auto na plac před servisem, protože nepojízdný je mu na hovno. A třeba se minutka najde...
4. Zákazník volá den po termínu, jak jsme teda na tom.
5. Zákazníkovi je sděleno, že se na to ani nevysrali a má si počkat další týden. Protože majitel má dovolenou a voni si bez něj ani neuserou.
mi vlastně přivozuje smutek. Já sem pořád asi mladej a naivní trouba, ale takhle podle mě kapitalismus vypadat nemá
**Mezi řečí sděleno, že majitel na tu dovolenou odjel včera. Tzn. se týden koukal z kanclu na auto, o kterým mohl / měl vědět, že ho bez jeho asistence nejsou / nebudou schopni byť jenom začít dávat dohromady.
A stejně, pohoda leháro. Jakej liebesbrief na import sem tomu čurákovi vyšvihnul
Tak příště Iveco? Master je krátkej
A nechci bejt jako až moc citlivej, ale příběh:
1. Zákazník volá, že má už potřetí od začátku roku nepojízdný auto. Stále v tovární záruce.
2. Zákazník dostává termín za týden, není na něj čas. OK, to mě nasere, ale lidi nejsou...
3. Zákazník ještě ten den přistavuje auto na plac před servisem, protože nepojízdný je mu na hovno. A třeba se minutka najde...
4. Zákazník volá den po termínu, jak jsme teda na tom.
5. Zákazníkovi je sděleno, že se na to ani nevysrali a má si počkat další týden. Protože majitel má dovolenou a voni si bez něj ani neuserou.
mi vlastně přivozuje smutek. Já sem pořád asi mladej a naivní trouba, ale takhle podle mě kapitalismus vypadat nemá

**Mezi řečí sděleno, že majitel na tu dovolenou odjel včera. Tzn. se týden koukal z kanclu na auto, o kterým mohl / měl vědět, že ho bez jeho asistence nejsou / nebudou schopni byť jenom začít dávat dohromady.
A stejně, pohoda leháro. Jakej liebesbrief na import sem tomu čurákovi vyšvihnul

Tak příště Iveco? Master je krátkej

Tak na vyřízení záruky mají ze zákona 30 dní. Kde je problém?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Ve vztahu podnikatel - podnikatel? Vod kdy?
A tbh i kdyby měli. Mně je tenhle přístup k věci absolutně cizí. A vlastně mě trápí, že by sis kvůli tak, z mýho pohledu banální věci, jako je dodržení slibu tvoje firma - korporát, měl vůbec otevírat smlouvu.
Zákazník ze Severní Moravy ve středu odpoledne volal, že má problém. Vyžadující, v ideálním případě, moji osobní přítomnost.
Po domluvě s jiným zákazníkem z Plzeňska jsem si obratem přesunul páteční program a dneska už jsem tam nad Olomoucem asistoval.
Smluvně mě k tomu nic nenutilo, žádná pokuta mi nehrozila.
Ale když se zákazníkovi dá vyjít vstříc, tak se mu snad má vyjít vstříc. A ne ho plánovaně pojebat, naslibovat nereálnej termín (...)
Když na to v podniku sere už i majitel, jak to pak má vypadat.
A upřímně mi přijde, že se s tímhle mámvpičismem / nekompetencí setkávám čím dál tím častějc. A všude. U svých zákazníků, u svých dodavatelů, u svých zaměstnanců... To asi neni dobrý
A tbh i kdyby měli. Mně je tenhle přístup k věci absolutně cizí. A vlastně mě trápí, že by sis kvůli tak, z mýho pohledu banální věci, jako je dodržení slibu tvoje firma - korporát, měl vůbec otevírat smlouvu.
Zákazník ze Severní Moravy ve středu odpoledne volal, že má problém. Vyžadující, v ideálním případě, moji osobní přítomnost.
Po domluvě s jiným zákazníkem z Plzeňska jsem si obratem přesunul páteční program a dneska už jsem tam nad Olomoucem asistoval.
Smluvně mě k tomu nic nenutilo, žádná pokuta mi nehrozila.
Ale když se zákazníkovi dá vyjít vstříc, tak se mu snad má vyjít vstříc. A ne ho plánovaně pojebat, naslibovat nereálnej termín (...)
Když na to v podniku sere už i majitel, jak to pak má vypadat.
A upřímně mi přijde, že se s tímhle mámvpičismem / nekompetencí setkávám čím dál tím častějc. A všude. U svých zákazníků, u svých dodavatelů, u svých zaměstnanců... To asi neni dobrý

Na to jsi při garančních opravách aut zvyklý? Já tedy ne a nikdy jsem se s tím nesetkal, až na generální personální chaos v Ivecu, ale to už se naštěstí vyřešilo a nevymlouvali se na termín 30dní.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3