tak ja sa na to uz asi vazne vyseriem !!!! co som hovoril o tom,ze ten december mam prekliaty... Idem 360km trasu a asi v polovici v MESTE na vypadovke, kde je 70kmh ,je noc, po dazdi , ja idem v lavom a chcem sa preradit do praveho v zakrute neprehladnej a v strede medzi dvoma pruhmi lezi zelezny rebrik, ktory som samozrejme trafil pri preradzovani... do p.. seknute obe prave pneu aj predne aj zadna...volal som polisov, ti este mali huste reci ,ze mozem dostat este pokutu, ze nevenovanie sa riadeniu dpc..neprisposobenie rychlosti, som len tak pozeral,ci si zo mna robi P . ten rebrik bol cierny kovovy a akurat v tej sekunde som sa pozrel do spatneho, ci mozem zmenit pruh ,tak som ho periferne nemal sancu zazriet na zemi... Kto vie, ako dopadol podvozok...mam vsetko nove ramena aj tlmice...krasa dpc...mna porazi uz docista...este ,ze som vygooglil typka s pojazdnym autoservisom, co mi na mieste dal aspon nejake ojazdene letne a siel som prec...Polisov som volal len na to, aby spratali ten rebrik, ja tam liezt na cestu nemienim...plus aby sa za mna postavili s majakmi, lebo ti ludia su snad kktni..aj trojuholnik som dal asi 100m pred miesto, kde som stal, som si zabehal, ale aj tak jeden dement s bielou X5 skoro nabural a tri auta presli vedla seba s mojim, co stalo...este ze som ho dal uplne k zvodidlam...frajerka v aute, tu som chcel tiez dat za zvodidla,ale potom prisli policajti...ako toto je nenormalne.