pavproch píše:Zapeklitost s m4Zlikem: ráno si takhle jezdím asi 45 minut bez jakýchkoli negativ a najednou semi (teda mně ne, m4Zlikovi) rozsfítila rudá "flat tire" značka. Shodou okolností to bylo před benzinkou, taxem hned zastavil a zkontroloval tlak ve všech 4 kolech - byl všude přesně takový, jaký má být. A fčíl ta zapeklitost: nešel ztopořit (nijak) displej navi (ač jsem zkoušel všechno možné způsoby - inicializace po defektu se musí dělat na tomhle displeji, ne na BC) ale všechno ostatní fungovalo. Po příjezdu domů ditto - několikrát jsem to i zhasnul a nastartoval a stejný stav - displej navi se prostě neztopořil a rudý flattire furt sfítil. Taxem odešel dom hledat návod k použití (tipoval sem to na pojistku navi) a než sem ho našel, uplynulo asi 10minut (m4Zlik mezitím "stydnul" v garáži). Poté sem to ještě jednou zkusil nastartovat a.... vše fungovalo, displej navi se ztopořil a rudý "flat tide" tímpádem šel vy-iniacilizovat.
Kura, co to mohlo být, že ten displej nešel ztopořit?
Má někdo nějaký nápad / koment / připomínku?
Kuju.
Mně přijde, že tam přeskočil nějaký elektrický šotek, který oboje způsobil a pomohl tomu až pořádný restart (nevím, jak to má BMW, ale u VW je jasně vidět, že třeba infotainment někdy startuje hned a někdy mu to trvá, podle toho jako „moc“ byl vypnutý).