Tak, brambor2 už je na letních 18 OZ Ultraleggera a PSS (sic loňských, ale skoro nových) ..... sem ale přitem přezouvání myslel, že mě šlehne - 19 šroubů šlo povolit menším či větším násilím přes obyčejnou ráčnu a..... nejenom že dvacátý nešel ani zaboha (a opravdu to byl až ten opravdu poslední, dvacátý šroub, co sem neska povoloval) a musel sem na něj vzít metr dlouhou trubku a až paxem ho "oderval", navíc se mi právě při něm rozsypala ráčna (vypadly dva malé M4 šroubky, které ji drží pohromadě - naštěstí sem všechny kameny, pružinky etc. našel a dokázal ji zpět sestavit tak, že i funguje - akurváth ty dva M4*20 ztracené šroubky sem musel nahradit z firemních (naštěstí dostatečně zásobených) skladů nerezových imbusů s placatou hlavou ....
PS: Zimní P-sottozero jsou po jedné zimě (@ 13tis km) vepředu ještě OK, ale zadní zralé na výměnu - sjeté (rovnoměrně) až po značku (4mm).
EDIT: Kura, já su blb, byl sem to i projet (aby si to sedlo) a pak dotáhnul šrouby ale .... zapoměl sem zkontrolovat tlaky v kolech .... už teda vím, co budu dělat zítra, neska se mi už nechce...