Duke_Luke píše:Arnie J píše:dnes ale není december
odniesol si si z toho to spravne. dakujem![]()
ale ako, deli nas par hodin. Ber to skor symbolicky
Brus píše:kousek nalevo od středu je trošku vidět pavouk, který je od kamene a teď už to bude třetí zima, co tam je. A dnes to přes něj prasklo zimou. Jsem to nechtěl dřiv měnit, protože přece jen věřím víc robotovi v Mnichově.. viděl jsem vyměněné okno, přes které zatékalo.
Brus píše:F30 fakt dementní upozorňování na nezapnuté pásy: Když chci stát na místě a mít nastartováno poté, co jsem kousek popojel bez pásu, nestačí mít zařazeno P, nepomůže ani vystoupit z auta, pořád řve. Nelze jinak, než se zapnout a odepnout nebo vypnout a zapnout motor.
pavproch píše:pavproch píše:Update brambor2 ref mizení woleje: Od výměny olej. separátoru najeto přes 2 kkm a cucnul si podle ukazatele tak 1/4litru, čili výrazně míň než předtím. Spokojenost.
Tak update update: na 3tis km (svižně ale ne furt redline, částečně i skoro ve třiceti stupních venku) = dolil sem přesně půllitr CFS.
Takže bramborovo2 N52 halt trochu papká, před výměnou olej. separátoru brambor2 sežral litr woleje za 2 až 3 tis km, fčíl to vypadá na litr @6 kkm, čili něco šlo skrz ten wolej separátor a něco halt opravdu sežere, no.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků