VCDS - jak kodovat (VW Group)

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.

Re: VCDS - jak kodovat (VW Group)

Příspěvekod abgx1 » pát 02 úno 16:13

bob co za diagnostiku mas? zhanam nieco podobne, diagnostika sa zide vzdy...

v akych cenach sa pohybuje nieco schopne?
Uživatelský avatar
abgx1
Mistr volantu
 
Příspěvky: 681
Registrován: stř 14 říj 17:09

Re: VCDS - jak kodovat (VW Group)

Příspěvekod řidičBOB » pát 02 úno 16:20

Mám origo VCDS - 12t
VCP origo + ZDC soubory - 14t
Je to SW + kabely + možnost aktualizací
No pain, no gain.
V6 + V4 + R3
Uživatelský avatar
řidičBOB
Antiradar FAN
 
Příspěvky: 22210
Registrován: stř 16 úno 20:26
Bydliště: furt rovně a pak druhý barák vpravo

Re: VCDS - jak kodovat (VW Group)

Příspěvekod abgx1 » pát 02 úno 16:49

tak to je trosku viac ako som pocital, 550€ :D

za 1000cku hladam auto :D
Uživatelský avatar
abgx1
Mistr volantu
 
Příspěvky: 681
Registrován: stř 14 říj 17:09

Re: VCDS - jak kodovat (VW Group)

Příspěvekod řidičBOB » pát 02 úno 17:46

No, ty za 16USD z Alibáby stojí za prd.
No pain, no gain.
V6 + V4 + R3
Uživatelský avatar
řidičBOB
Antiradar FAN
 
Příspěvky: 22210
Registrován: stř 16 úno 20:26
Bydliště: furt rovně a pak druhý barák vpravo

Re: VCDS - jak kodovat (VW Group)

Příspěvekod retron » pát 02 úno 22:21

můžeš být konkrétní? já s káblem asi za 20 $ neměl problém řádově u 20 aut
a myslim že i mmira taky zvládl co potřeboval
retron
Letec
 
Příspěvky: 1215
Registrován: pát 13 dub 10:44

Re: VCDS - jak kodovat (VW Group)

Příspěvekod řidičBOB » pát 02 úno 22:26

Prohlížet nebo kódovat?
No pain, no gain.
V6 + V4 + R3
Uživatelský avatar
řidičBOB
Antiradar FAN
 
Příspěvky: 22210
Registrován: stř 16 úno 20:26
Bydliště: furt rovně a pak druhý barák vpravo

Re: VCDS - jak kodovat (VW Group)

Příspěvekod retron » pát 02 úno 22:34

samozřejmě kódovat + diagnostika závad
retron
Letec
 
Příspěvky: 1215
Registrován: pát 13 dub 10:44

Re: VCDS - jak kodovat (VW Group)

Příspěvekod oxik » sob 03 úno 00:06

Já jsem zkoušel s kabelem z Ali (dražší, cca 20$) kódovat Forda a ten kabel nemá dostatečnou přenosovou rychlost, takže se to posralo a auto dead :D naštěstí stačí reset dotčených jednotek, ale s kódováním si s ním neškrtnu
Uživatelský avatar
oxik
Letec
 
Příspěvky: 1900
Registrován: pát 27 čer 10:30

Re: VCDS - jak kodovat (VW Group)

Příspěvekod řidičBOB » sob 03 úno 10:56

retron: a soft máš k tomu také čajnu nebo koupený?
No pain, no gain.
V6 + V4 + R3
Uživatelský avatar
řidičBOB
Antiradar FAN
 
Příspěvky: 22210
Registrován: stř 16 úno 20:26
Bydliště: furt rovně a pak druhý barák vpravo

Re: VCDS - jak kodovat (VW Group)

Příspěvekod retron » sob 03 úno 13:56

soft byl ke kabelu, je to cracknuty nejde updatovat, ale co jsem koukal taky uz nabizi posledni verzi 17.8

než KTS (která mi přijde naovno) bych spíš popřemýšlel o VCP, rozhraní vypadá pěkně a dost věcí je na jeden klik vč. S/S VIM atd. s podporou pro nejnovější modely/platformy a možnost online reflash jak jednotlivých jednotek tak celého systému, EEPROM přepis, chip atp.
https://www.stemei.de/pages/vcp/vcp-can ... erface.php
retron
Letec
 
Příspěvky: 1215
Registrován: pát 13 dub 10:44

PředchozíDalší

Zpět na Německá auta

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků