Audi A3 8P
Audi A3 8P
Ahoj, potřeboval bych poradit, chci si pořídit Á troječku, zatím nevím, s jakým motorem, ale vím, že benzín. Velmi by mě zajímalo, jak je to s auty před faceliftem a po faceliftu a jestli pasuje maska s nárazníkem 2005-2008 na auto 2003-2005???? Protože když se na auto dívám, tak se mi zdá, že kapota pro facelift masku je trošku více do kulata vyřízlá??? A taky by mě zajímalo který motor je ideální volba.. Chtěl bych 2.0fsi nebo 1.6fsi, tak kdo má zkušenosti s jízdou a se spotřebou.., tak prosím pište! Chtěl bych koupit rok 2004 a dát tam novou masku s nárazníkem, ale nevím, jestli to jde:( A ještě mi hodně lidí říkalo, ze motoru s přímým vstřikem vůbec neškodí, když do něj tankuju natural 95.. Takže spousta dotazů:) Budu velmi rád, když poradíte! 

Re: Audi A3 8P
V první řadě bych si rozmyslel jakoukoliv šílenou přestavbu. Pošetři a kup si poFL rovnou.
Přímovstřikovým benzinům N95 neškodí. Ale moc s ní nepojedou. Budou línější. Obzvlášť ta 1.6fsi, která nemá výkonu na rozdávání.
Nerozumím tužbě po prestižním hatchbacku, když chceš šetřit. Ale to je Tvá věc.
Přímovstřikovým benzinům N95 neškodí. Ale moc s ní nepojedou. Budou línější. Obzvlášť ta 1.6fsi, která nemá výkonu na rozdávání.
Nerozumím tužbě po prestižním hatchbacku, když chceš šetřit. Ale to je Tvá věc.

Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Tomu bych neříkal šílená přestavba:) Jenom tam prostě hodit nový nárazník, samozřejme kdyby nepasoval, tak nebudu nic vymýšlet, jako třeba borci, co se snaží napasovat na A3 masku z A8čky, k tomu nějaký brutální spoiler:-D...
Akorát to hůř pojede a bude mít horší zvuk, jinak asi nicLuke píše:A ještě mi hodně lidí říkalo, ze motoru s přímým vstřikem vůbec neškodí, když do něj tankuju natural 95..

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!

To Deli: Nevíš, jak je to se spotřebou u toho 2.0fsi?? Prý se s tím dá jezdit i za 7litrů..
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
mimo město, s lehkou nohou, asi určitěLuke píše:To Deli: Nevíš, jak je to se spotřebou u toho 2.0fsi?? Prý se s tím dá jezdit i za 7litrů..

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 

kombinace 8 není problém, pokud člověk jezdí jen trochu rychleji než okolí. šolich se s tím dá jet za 5-6 plná palba za 20...
dlouhodobou průměrnou s tím měl fafá v O2 kolem 8L.
dlouhodobou průměrnou s tím měl fafá v O2 kolem 8L.
Slow and serious