Kdyby mi fungoval Andorid auto, tak bych se s aktualizací neobtěžoval Možná jsem největší jantar, ale neumím nastavit AA(připojím, ale neobjeví se mi daný menu). Zkusím to ještě s Applem.
Papírové variantě bych se při mé orientační schopnosti velmi rád vyhnul, naposled jsem se motal 1h než jsem našel cestu.
Některé navigace si můžeš aktualizovat z CD, ale platí se za to a není to levné.
Jinak k vestavěným navi - třeba aktuální ve VW v Golfovi používám na některé cesty raději než Waze, protože je to prostě lepší. A navigace v mobilu je v řiti, když se dostanete někam, kde máte hodně tunelů s odbočeními po cestě.
Já v Turkovi pozoruji, že když mám Waze spojený přes CarPlay, tak mne navádí i v tunelech. Výhoda vestavěné navi je v tom, že jí umí zobrazit hlavní displej mezi budíky a také HUD...a to alternativní navi nedokážou.
Nakonec se mi podařilo zprovoznit AA, ale google map mi dost často vypadává.
Jinak mi dneska vyskočila hláška Add 1 Liter Oil, můžu si ten olej doplnit sám nebo to musím odnést do servisu? Jsem u nějaké vesničky a nejbližší MB servis mám asi 3h jízdy nebo 6h do ČR Za předpokladu, že to provedu sám jak u starých aut.
A prosím tě, kolik km ujedu s tím oznámením s doplněním 1L oleje(odhadem?). "Nečekaně" si stejně musím dojet pro správnej olej. Už se mi rozsvítil i oznámení, že to chce servis B1 a byl bych raději, kdyby to vydrželo cca 900km do Prahy, abych auto hodil rovnou do servisu s tím že vyměním olej.