Nevím, jestli nemyslel z kopce, ale jinak se v tom sedělo docela hezky.
mesyas píše:s trošku pozdní poznámkou. Porovnávám ty novější modely, W213 a G30. Byl jsem se za to dobu omrknou to nové éčko a na živo se mi to moc nelíbí, ten "zadek" je nic moc :lol: ale nic hrozného, interiér pěkný. Cena přijatelná, doba dodání prý velmi dobrá. Spíše mě zajímá jak je to s kvalitou MB, vždy jsem měl za to, že MB je kvalita, ale z různých článků(třeba i na autoforum) mi vyplývá, že MB šel s kvalitou hodně dolů, z jednoho grafu tam snad bylo, že co se týče drobných poruch, je velmi poruchový. Samozřejmě jako uživatel nechci každou chvíli do servisu.
Teď se, ale u bmw delarerů začaly objevovat nabídky ohledně nového modelu G30, akorát ta cena se mi zdá trošku přemrštěná(2.3, 2.2 mega atd.), počítám, že s trochu šikovností tu cenu o něco srazím, ale stejně bude vysoká. Mám dilema, čekat, až se cena nějak ustálí do normálu nebo jít do MB
Stepan píše:Já to nikdy nezkoumal, ale v okolí jsem nedávno zaslechl poznámku "já si BMW nekoupím, protože oproti MB a Audi se mě snaží okrást až moc"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků