mesyas píše:Opravdu jen měsíc? To je pro mě velké překvapení. I když je pravda, že kolem Chodova je to centrum MB „nějaký velký a centralizovaný“, mě šlo hlavně o servis(drobné závady nebo třeba ti větší) a celkově o péči zákazníka. Ale asi to bude všude stejný, že jsou milí, dokud jim nedáš peníze.
Jinak má někdo to Ečko? Spolehlivost? komfort, drobné poškození? Přijde mi, že je o trochu levnější než pětkové BMW a přitom je tam více "zábavy".
ja to tady nasel nahodou tak z me osobní zkusenosti, ona ta cena je většinou dle vybavy/masiny a není e model jako e model a bmw jako bmw
ja mam jedno e400 convertible /2015 model 6ti cylindrovy/ ,to mam asi 1,5 roku ale mam to pro radost a na slunecne dny , nicmene ja jsem s tim velice spokojeny je to takove na prvni pohled nenapadne a interier je velice elegantni, zadne takove "kolotocarske" knoflicky a packy, nevim jak to rici, není tam nic navíc nebo co by mne rusilo, moje dcera říká ze je to jako "JIL SANDER" design, ale to je věc vkusu a chuti každého jednotlivce
nikdy jsem s tim doposud zadny problem nemel ale to ono v garanci maloktery automobil asi ma problémy , mercedes se o zakazniky stara ale ja i když ziji v praze tak nemam zkušenost jaky je pristup na domaci pude, ja jsem dost konservativni a chodim jen primo na pobočku mercedes tech je v nemecku dnes tusim jen 7 a podlehaji /patri primo mercedes fabrice, na rozdil od autorizovanych ci smluvnich partneru tam to třeba je jiné, nevim nemam zkušenost, proste tam jednou za rok prijedes a oni udelaji snad to co mají udelat , kafe tam kam chodim mají velmi dobre a pekny studentky tam kroutej zadkem.
co ma to auto blby je radio nebo sem ja blbej ale na te obrazovce namisto klasicke stupnice vylejzaji takove pitome obrazky s tima jednotlivyma radio stanicema ale ja nikdy nectu manuály, tak mozna ze tojde nejak prehodit a by tam vylezla standard radio stupnice s frequencema
to by mne osobne docela bralo kdyby se na tom daly nastavit frequence jako u standard radia, jeli tu někdo kdo vi jaky je na to třeba trik tak budu moc rad