Koupě BMW
Koupě BMW
Zdar borci,
vybral sem si toto auto, které si chci koupit:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... ies=Cabrio
mám do toho jít, nebo je to šrot ? Chtěl bych ho jen na ježdění po městě, moc s ním toho nenajezdím. Co říkáte ?
Děkuji
vybral sem si toto auto, které si chci koupit:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... ies=Cabrio
mám do toho jít, nebo je to šrot ? Chtěl bych ho jen na ježdění po městě, moc s ním toho nenajezdím. Co říkáte ?
Děkuji
Re: Koupě BMW
ne prdel si nedělám,
přiznám se, že autům moc nerozumím. Ale když srovnám cenu/rok výroby/najeto km, tak mě to vychází docela dobře. Co se ti nezdá ?
přiznám se, že autům moc nerozumím. Ale když srovnám cenu/rok výroby/najeto km, tak mě to vychází docela dobře. Co se ti nezdá ?
To je teda pěknej hnus. Dyť ten interiér je naprosto v dezolátním stavu už na 1. pohled. A to nemluvím o exteriéru, to jsem neprohlížel. To je dobrý leda tak do šrotu. Podívej se na BMW klub a tam zkus koupit něco od klubáka ve slušným stavu, a ne tuhle mrdku.
Tech 96000 najeto to melo tak pred 10 rokama. Strecha nesedi a je to dopatlany nejakym kitem (vpravo vzadu). Co te ale musi trknout je ten interier, ten je komplet na vymenu. Vzhledem k plisni vzadu tam podle me ze strechy tece... Osoupany je to navic teda extremne, tohle sem nevidel ani u trojnasobnyho najezdu. A ted si zkus predstavit v jakym stavu je asi zbytek auta kdyz takhle vypada interier ve kterym ten clovek sedi...
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jasně...250éček...ale kolik je potřeba do toho vrazit. Dyť to vypadá, jako kdyby v tom mrdalo stádo wopic.
soon...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To "auto" je ukazkove NO-NO! Ak by som niekedy robil navod typu, ako si vybrat jazdenku a na co si dat pozor, tak toto bude mat cestne miesto v prvej lekcii 

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
já si myslím že si prdel dělá jak prodejce, tak i Honza K 
nemá rozvodový řetěz
Závady: El. okno u spolujezdce vadné, ovl. střechy vadné, vadný ZV (nevím co je), sedadla jsou poškozená (nazvat to poškozená je hodně odvážné),
Motor a převodovka běží správně (to bych bez rozvoďáku chtěl vidět), brzdy a výfuk nové. "STK" do 08,2015 Celkem najetých 220000km (to už je reálnější)

nemá rozvodový řetěz
Závady: El. okno u spolujezdce vadné, ovl. střechy vadné, vadný ZV (nevím co je), sedadla jsou poškozená (nazvat to poškozená je hodně odvážné),
Motor a převodovka běží správně (to bych bez rozvoďáku chtěl vidět), brzdy a výfuk nové. "STK" do 08,2015 Celkem najetých 220000km (to už je reálnější)
Naposledy upravil(a) Brus dne ned 22 pro 12:30, celkem upraveno 1 x.
Pravda vyděsí
to je hodně dobré vybírat podle cena/rok výroby/najeto km. To vždy vyhraje nějaká ohořelá totalschadeHonza K píše:ne prdel si nedělám,

Pravda vyděsí