Dříve M135i, nyní ///M2
Re: Dříve M135i, nyní ///M2
Tak akce na okruhu v Brne vydarena, vsechno vyslo. Mel sem zaplaceny dopoledne ale ve vysledku sem jel jen 3 pul hodinovy useky, pak uz me bylo lito auta. Prvni usek s instruktorem spis pomalu a ucit se stopu (v brne sem nikdy nejel), druhej pak uz byl krasne rychlej a tlacilo se na pilu, byl sem rad ze sem to udelal protoze sem se citil o moc jisteji. Treti sem pak jel sam ale uz moc nestihalo auto, brzdy i gumy uz toho mely plny zuby a diky tomu ze cela boxova ulicka je na slunku tak vsechno chladlo hrozne pomalu, trat mela 54 stupnu kdyz sem koncil. Na konci sem se jeste nechal svezt GT3 a M4 CSL, oboje pecka. Co se auta tyka tak motor a chlazeni naprosto v pohode, teplota oleje stabilni at sem jel jak chtel (112 stupnu). Gumy prvni stint v pohode, druhej pak uz bylo potreba ufouknout a obcas zvolnit. Treti uz nic moc, tam uz pomer pila/chlazeni byl nezabavnej. Brzdy dost podobne jako gumy ale musim rict ze sem to cekal o dost horsi na to ze tam je OEM disk a nejaky obyc Textar desky, smrdelo to poradne ale ubrzdil sem vsechno. Foto mam jen z mobilu tak dam jen auto a levou predni gumu + teploty (po dojeti druhyho stintu pred ufouknutim..)
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
No fajn že to auto přežilo, ale taky se mi zdálo že jezdit celé dopoledne by byla vražda. Mně přijde ok tak těch 10 minut drsné jízdy a pak dát vydechnout. A tlak 3.1 b je teda dost. Za mě optimum 2.3 horká guma. Já chci jet do Brna na tohle.
https://www.czechmclub.cz/cervnove-driftovani-v-brne/ s kropenou dráhou aspoň nezničím gumy
https://www.czechmclub.cz/cervnove-driftovani-v-brne/ s kropenou dráhou aspoň nezničím gumy

Jo ja sem se to snazil drzet nejak kolem 2.4 na horkou ale pred tou druhou jizdou sem to podcenil a ufouknul malo a tim ze sem mel instruktora vedle sebe sme nechteli tu jizdu rozbijet. Pro priste uz budu delat spis 15 minutovy jizdy a nebudu linej to kontrolovat a ufukovat casteji
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i