BMW Divize
Re: BMW Divize
právě od diag.sk to mám v tom jen napůlfunkčním PC.. jo a sem lama....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
prijed sem za jaraxem, ten ti to da do kupy behem chvilky.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
dnes jsem na parkovisti stal vedle X1 a teda na volnobeh to snad podle zvuku nebyl ani ctyrhrnek....fuuuuj 

Citroen C4 GP
1.5i tříválec má zvenku opravdu hnusný zvuk. Slyšel jsem to kdysi BMW2 ActiveTourer. A tříválec je podle mě nyní benzínový základ pro řady 1/2/3.... v budoucnosti snad i pro řadu 5. 

Já měl 2 AT 218i půjčenou na víkend a k mému překvapení se vůz choval a zněl docela slušně. Přiznám se ale, že jsem ho z venku neposlouchal. Jako jediný vůz do rodiny by se s ním dalo žít. V tu dobu jsem jezdil s F15 X5 xDrive40d, takže docela rozdílné vlastnosti vozů.x2005 píše:1.5i tříválec má zvenku opravdu hnusný zvuk. Slyšel jsem to kdysi BMW2 ActiveTourer. A tříválec je podle mě nyní benzínový základ pro řady 1/2/3.... v budoucnosti snad i pro řadu 5.
V pátek jsem reinkarnoval po dlouhých měsících e36 a byl se projet. Dneska jsem projel kamarádovu e34 540i, která je v podobným setupu "klubový závody". A nemůžu si pomoct, tyhle auta prostě rozdávají radost po hrstech, až sednu v úterý do octy, bude to zase nuda, nuda, šeď, šeď.
RWD
olda píše:Já měl 2 AT 218i půjčenou na víkend a k mému překvapení se vůz choval a zněl docela slušně. Přiznám se ale, že jsem ho z venku neposlouchal. Jako jediný vůz do rodiny by se s ním dalo žít. V tu dobu jsem jezdil s F15 X5 xDrive40d, takže docela rozdílné vlastnosti vozů.x2005 píše:1.5i tříválec má zvenku opravdu hnusný zvuk. Slyšel jsem to kdysi BMW2 ActiveTourer. A tříválec je podle mě nyní benzínový základ pro řady 1/2/3.... v budoucnosti snad i pro řadu 5.
Mám stejnou zkušenost, jezdilo to hezky.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Úplně si to umím představit, prostě "obyč" auto doladění k jednoduchýmu účelu jezdit. Jednou bych rád takhle upravenou e36ku někde zkusil, na Ringu mi přijdou jako jedny z nejvíc cool aut.d1.8t píše:V pátek jsem reinkarnoval po dlouhých měsících e36 a byl se projet. Dneska jsem projel kamarádovu e34 540i, která je v podobným setupu "klubový závody". A nemůžu si pomoct, tyhle auta prostě rozdávají radost po hrstech, až sednu v úterý do octy, bude to zase nuda, nuda, šeď, šeď.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

Měl jsem originálně namířeno k M3, ale po absolvování testů jednak s M3 v M/T a pak s M135i xDrive A/T jsem chvíli váhal a dokonce seděl i v M2, ale nakonec po dlouhém brainstormingu zvítězila M140i ve které teď jezdím. Mé dojmy po nějakých 1000km jsou víceméně rozporuplné. Předesílám, že zatím jezdím jen v komfortu a nešel přes 4500 ot/min. Začnu plusy: Velikost vozu, parkování, manévrování, relativní pohodlí a klídek v kabině, výbava (rozjel jsem se s volitelnou výbavou...M.Z. píše:olda píše:Já měl 2 AT 218i půjčenou na víkend a k mému překvapení se vůz choval a zněl docela slušně. Přiznám se ale, že jsem ho z venku neposlouchal. Jako jediný vůz do rodiny by se s ním dalo žít. V tu dobu jsem jezdil s F15 X5 xDrive40d, takže docela rozdílné vlastnosti vozů.x2005 píše:1.5i tříválec má zvenku opravdu hnusný zvuk. Slyšel jsem to kdysi BMW2 ActiveTourer. A tříválec je podle mě nyní benzínový základ pro řady 1/2/3.... v budoucnosti snad i pro řadu 5.
Mám stejnou zkušenost, jezdilo to hezky.