BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Beny9700
Pan Řidič

Re: BMW Divize

Příspěvek od Beny9700 »

P.S. Někde tvrdí, že to chodí ihned po namontování, někde, že se to musí přes diagnostiku nastavit. V návodu ke stažení ale hned v úvodu píší, že se to musí povolit přes diagnostiku. Až budu mít čas, zajedu do BMW servisu na diagnostiku, aby mi ten tempomat nastavili (když jsem se ptal, kolik by stálo přidělání tempomatu, tak chtěli cca 8 000 Kč).
Ještě si chci nechat nastavit denní svícení po americku (automaticky by se měly rozsvítit přitlumené dálkovky s obyč žárovkama). Je mi líto používat xenony.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám :-). Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera :-).
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

To ma bixenony, ne? Tam neni halogen, nebo aspon me to furt sviti xenonama a to mam US auto tedy i sviceni. Ten tempomat bude beztak povoleni jednoho parametru v inpe ... lepsi si koupit diagnostiku z ebaye.
http://www.ebay.com/itm/BMW-USB-TOOL-SC ... 70&vxp=mtr
Ja mam treba tuto a jede mi to i na win 10. Rumun k tomu dava pekny navod jak to vsechno rozbehnout. :ymapplause:
Beny9700
Pan Řidič

Příspěvek od Beny9700 »

Má to bixenony. Aha, já myslel, že ti vnitřní světla jsou dálkovky. To jsou teda mlhovky?

Takže se dá nastavit, aby se automaticky rozsvěcovaly bixenony? Já je zapínám ručně.
U ostatních aut to mám automaticky, tak občas u BMW zapomenu.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám :-). Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera :-).
Beny9700
Pan Řidič

Příspěvek od Beny9700 »

Vrooom píše:To ma bixenony, ne? Tam neni halogen, nebo aspon me to furt sviti xenonama a to mam US auto tedy i sviceni. Ten tempomat bude beztak povoleni jednoho parametru v inpe ... lepsi si koupit diagnostiku z ebaye.
http://www.ebay.com/itm/BMW-USB-TOOL-SC ... 70&vxp=mtr
Ja mam treba tuto a jede mi to i na win 10. Rumun k tomu dava pekny navod jak to vsechno rozbehnout. :ymapplause:
PLS kdo je Rumun?
Je nějaký manuál k nastavování BMW přes diagnostiku ke stažení?
Díky.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Z rumunska je ten prodejce z ebaye, s tim jeho resenim mam zkusenost, ze funguje a pekne doda na dvd navod i sw, nemusis to stahovat na internetu.

Kodovani pak podle tohoto
Beny9700
Pan Řidič

Příspěvek od Beny9700 »

:ymhug: Moc díky za info
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

ja objednaval na velkem CZ foru BMW od uzivatele ice.blade
dorazilo temer okamzite,navod je prilozen a pomuze kdyz ti neco nepujde...
ja resil drobny problem na macbooku a odpovedl dorazila hned ;)
Citroen C4 GP
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

jj, iceblade je spolehlivý
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Beny9700
Pan Řidič

Příspěvek od Beny9700 »

Moooc díky.

Ještě dotaz, dá se u Z4 nakódovat zavření střechy a oken při zamčení auta (např. podržím déle tlačítko pro zamykání)?
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

Benny: odkud jsi? pokud to nemas daleko do ol a netroufas si na hrabani do diagnostiky, velice sikovny clovek je jarax. sice se ted tvari jako mrtvy brouk, je zahlcen praci, tak i stahl svuj web, ale muzu ti dat kontakt.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odpovědět