BMW Divize
Re: BMW Divize
P.S. Někde tvrdí, že to chodí ihned po namontování, někde, že se to musí přes diagnostiku nastavit. V návodu ke stažení ale hned v úvodu píší, že se to musí povolit přes diagnostiku. Až budu mít čas, zajedu do BMW servisu na diagnostiku, aby mi ten tempomat nastavili (když jsem se ptal, kolik by stálo přidělání tempomatu, tak chtěli cca 8 000 Kč).
Ještě si chci nechat nastavit denní svícení po americku (automaticky by se měly rozsvítit přitlumené dálkovky s obyč žárovkama). Je mi líto používat xenony.
Ještě si chci nechat nastavit denní svícení po americku (automaticky by se měly rozsvítit přitlumené dálkovky s obyč žárovkama). Je mi líto používat xenony.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám
. Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera
.

To ma bixenony, ne? Tam neni halogen, nebo aspon me to furt sviti xenonama a to mam US auto tedy i sviceni. Ten tempomat bude beztak povoleni jednoho parametru v inpe ... lepsi si koupit diagnostiku z ebaye.
http://www.ebay.com/itm/BMW-USB-TOOL-SC ... 70&vxp=mtr
Ja mam treba tuto a jede mi to i na win 10. Rumun k tomu dava pekny navod jak to vsechno rozbehnout.
Ja mam treba tuto a jede mi to i na win 10. Rumun k tomu dava pekny navod jak to vsechno rozbehnout.

Má to bixenony. Aha, já myslel, že ti vnitřní světla jsou dálkovky. To jsou teda mlhovky?
Takže se dá nastavit, aby se automaticky rozsvěcovaly bixenony? Já je zapínám ručně.
U ostatních aut to mám automaticky, tak občas u BMW zapomenu.
Takže se dá nastavit, aby se automaticky rozsvěcovaly bixenony? Já je zapínám ručně.
U ostatních aut to mám automaticky, tak občas u BMW zapomenu.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám
.

PLS kdo je Rumun?Vrooom píše:To ma bixenony, ne? Tam neni halogen, nebo aspon me to furt sviti xenonama a to mam US auto tedy i sviceni. Ten tempomat bude beztak povoleni jednoho parametru v inpe ... lepsi si koupit diagnostiku z ebaye.
Je nějaký manuál k nastavování BMW přes diagnostiku ke stažení?
Díky.
.

Z rumunska je ten prodejce z ebaye, s tim jeho resenim mam zkusenost, ze funguje a pekne doda na dvd navod i sw, nemusis to stahovat na internetu.
Kodovani pak podle tohoto
Kodovani pak podle tohoto

.

ja objednaval na velkem CZ foru BMW od uzivatele ice.blade
dorazilo temer okamzite,navod je prilozen a pomuze kdyz ti neco nepujde...
ja resil drobny problem na macbooku a odpovedl dorazila hned
dorazilo temer okamzite,navod je prilozen a pomuze kdyz ti neco nepujde...
ja resil drobny problem na macbooku a odpovedl dorazila hned

Citroen C4 GP
Moooc díky.
Ještě dotaz, dá se u Z4 nakódovat zavření střechy a oken při zamčení auta (např. podržím déle tlačítko pro zamykání)?
Ještě dotaz, dá se u Z4 nakódovat zavření střechy a oken při zamčení auta (např. podržím déle tlačítko pro zamykání)?
.

Benny: odkud jsi? pokud to nemas daleko do ol a netroufas si na hrabani do diagnostiky, velice sikovny clovek je jarax. sice se ted tvari jako mrtvy brouk, je zahlcen praci, tak i stahl svuj web, ale muzu ti dat kontakt.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou