mmch, po Evrope se siri vlna nevole kvuli tomu, ze auta jsou vyrobena, ale BMW je nechce dodavat s tim, ze se musi pockat na ofiko launch na zacatku dubna. lidem vadi, ze auta budou 2 mesice stat venku na desti a ja to v podstate chapu.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
sedacky v beznych M modelech nikdy nebyly nejak skorepiny. nesmi se zapominat, ze to vlastne jsou GT auta, zadne okruhovky. v e46 jsou to neskutecne "spatne" sedacky na ostrejsi jezdeni, v e9x byly lepsi, dala sa nastavit sirka operadla, coz dost pomohlo. v soucasne podobne, jen nepochopitelne zmizela moznost nastavit si delku sedaku.
mam ale pocit, ze zrovna do M2 si lze objednat opravdu sportovni sicny. nebo se mylim?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Za sebe musim rict, ze sportovni / M paketove sedacky v soucasnych mensich BMW (jel jsem 1er a 3er) pokladam za naprosto skvele! Pravda, nejel jsem v nich zadnou dlouhou cestu, ale vzdycky, kdyz jsem si do nich sedl, jsem si liboval. A i pri blbnuti na kluzne folii jsem mel pocit, ze bocni vedeni je OK.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!