BMW Divize
Re: BMW Divize
Nic lepsiho nez 6S u applu nemeli..
ale zas asi nikdo nepocital s timhle typem vyuziti

BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Tim to neni. Bud blba appka, nebo spatne nastavena. Prilis nizke rozliseni a hlavne zdeformovany obraz spatnym pomerem stran (obraz je srazen do stredu).
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
na iOS doporučuji https://itunes.apple.com/us/app/car-cam ... 27515?mt=8
Dá se nastavit rozlišení, komprese, co se bude ukazovat na záznamu..mám koupenou plnou verzi za 4€ a vše v pořádku
Dá se nastavit rozlišení, komprese, co se bude ukazovat na záznamu..mám koupenou plnou verzi za 4€ a vše v pořádku
Chyba bude v nasledne komprimaci primo v te aplikaci... Pri snimani je obraz v poho a nastavit se da leda format rychlostictrl_j píše:Tim to neni. Bud blba appka, nebo spatne nastavena. Prilis nizke rozliseni a hlavne zdeformovany obraz spatnym pomerem stran (obraz je srazen do stredu).
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Vyzkousimoxik píše:na iOS doporučuji https://itunes.apple.com/us/app/car-cam ... 27515?mt=8
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
ufff, zdá se, že i nová 3er (2017-8+) bude principielně RWD, když má být na platformě 35up (btw, všichni mně známí dodavatelé komponent pro BMW i nadále vyrábějí pod názvem "35up", nikoli CLAR, jak zmiňováno v textu článku - protože dělám v oboru, tak vím)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
The 2016 BMW M2 will start at $52,695 including destination charge, which is $7,550 more than the M235i coupe
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Už sem to tu gedsyk postoval svou konfiguraci z D a CZ konfigurátoru... mega a půl jen to fikne
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
-
- Pan Řidič
Když hodíš do M235i to, co je v M2 v základu + LSD, tak se dostaneš cenově nad M2. V USA tedy.ctrl_j píše:The 2016 BMW M2 will start at $52,695 including destination charge, which is $7,550 more than the M235i coupe
Me za cenikovych 1,660 tis se vsim vsudy prijde M2 jako slusna koupe...