Dneska kousek jízdy za i8 a je to fakt tiché. Ale nejlepší byla SPZ, když už to zákony dovolují, tak proč ne - ZA-BMWI8.
Auto mí značky celkem nové - přihlášení bylo 17.2.2015 při 1440km na odometru.
pavproch kdysik tady na AF.cz píše: jen další potvrzení již dříve tady popsaného - moderní dvoulitr dýzly je pro atmo benzín třílitr v dynamice nad dálničním limitem (skoro) rovnocenným partnerem....
jj, neska sem u Humpopolce najel na D1 za úplně novou 3er 320d GT..... a začali sme zrychlovat.... do kila sem ho dojížděl, mezi kilo a kilopade sme udržovali dištanc a až pak sem mu zamával šátečkem....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Hledajíc to správné Z4 Coupé E85 mi napadly 2 myšlenky. Proč tohle krásné auto vyráběli tak krátce? Víte o tom něco bližšího? A není motor N52 v něm osazený vrchol ikonické R6 atmo? Nebo bylo ještě nějaké lepší R6 neturbo? Vyjma tedy M verze.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Mám v garáži jak N52, tak i jejího nástupce N53.... N53 předvádí vyšší výkon i krouták a výrazně nižší spotřebu, N52 je řidičtější, ovladatelnější a sametovější.... N53 má zase hezčí mechanický zvuk kolem redline...
sám nevím, který bych nazval "lepším"
neska sem u RK sál asi 45min v koloně quli DN.... taxem měl čas čumět okolo... proti mně jela 5er e61 se zvláštníma ledvinama - žebra nebyla svisle dolů, ale šikmo asi pod úhlem 45st... působilo to velmi, velmi zvláštně...
Dneska jsem se krasne svezl na Laudonu, jen ty gumy - ty narikaly... , ale k veci: chci poridit nejakou kameru do auta, ne moc drahou, ale pouzitelnou. Zasadni otazka zni jestli staci 30 fps? Me se libi tahle: Eltrinex CarHD 3 a umi i 1280 × 720 px / 60 fps .
Nekdo nejaky tipy? Dik
Raďas píše:Dneska jsem se krasne svezl na Laudonu, jen ty gumy - ty narikaly... , ale k veci: chci poridit nejakou kameru do auta, ne moc drahou, ale pouzitelnou. Zasadni otazka zni jestli staci 30 fps? Me se libi tahle: Eltrinex CarHD 3 a umi i 1280 × 720 px / 60 fps .
Nekdo nejaky tipy? Dik
Ne moc drahou tak potom Mobius, zohnatelna do 2000kc...par videi z mojej tvorby...Snowman000
Na 60fps bych sa vyprdol...aj tak je to vacsinou 2x30 fps (rovnaky obrazok 2x)