BMW Divize
Re: BMW Divize
možná to bylo tím, že vedle byla hromada sněhu, která zcela rozptylovala mou koncentraci... fakt bych se měl asi léčit...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Tak, m4Zlik už je zase spinkající doma v garáži, pod plachtou... a vzbudí sa až 1.dubence...
Vzhledem k množství toho bílého studeného, co tady u nás máme, mi byl přivezen na vleku, takže sem s ním popojel jen 30metrů od vleku do garáže... čili moje jízdní průjmy z kratšího diffu, tvrdších a kratších pružin, tvrdších stabíků, nových DCC tlumičů a geošky nastavené neutrálně až lehce do agresivna sou nula-nula-prd.... takže průjmy až 1.dubence nejdříff, no...
I dyž pár postřehů mám: po vosku na Rollsy sa fakt blyská jak psíkulky a modrá barva třmenů se fajně doplňuje s modrým lemováním nových ///M koberečků....
Vzhledem k množství toho bílého studeného, co tady u nás máme, mi byl přivezen na vleku, takže sem s ním popojel jen 30metrů od vleku do garáže... čili moje jízdní průjmy z kratšího diffu, tvrdších a kratších pružin, tvrdších stabíků, nových DCC tlumičů a geošky nastavené neutrálně až lehce do agresivna sou nula-nula-prd.... takže průjmy až 1.dubence nejdříff, no...
I dyž pár postřehů mám: po vosku na Rollsy sa fakt blyská jak psíkulky a modrá barva třmenů se fajně doplňuje s modrým lemováním nových ///M koberečků....

-
- Pan Řidič
Koukal jsi na kompresor od ESS pro N52 na e90post.com? Až nebudeš vědět co s roupama...
Pěkně si mazlíš svoje prehistorický dinosaury. A potah taky voskuješ?
Pěkně si mazlíš svoje prehistorický dinosaury. A potah taky voskuješ?

Naposledy upravil(a) doriftonigga dne stř 18 úno 21:02, celkem upraveno 2 x.
Samozřejmě že to velmi důkladně sleduju... prozatím sem z teho ESS nějaký rozpačitý.... kompresory na N52 i N53 dělá i G-power z reichu... játialenevím, mám strach, že to změní charakter motoru až příliš, přidá to sice velké stádo kobyl, ale zároveň to bude takové nějaké ploché, bez emocí...
Jaxem psal fčera, PI a PE přidalo N53 nejen nějakou kobylu a Nm, ale taky tem notor výrazně líp dýchá... takže asi i m4Zlikovo N52 časem (příští zimu, letos už nenisu "jí schválené" chechtáci...) taky usnadním dýchání...
ref prehistorie: vrána k vráně.... ta moje o mně často prohlašuje že sem "livin´ relic", takže ti dinosauři mi vlastně dou k pleti...
Jaxem psal fčera, PI a PE přidalo N53 nejen nějakou kobylu a Nm, ale taky tem notor výrazně líp dýchá... takže asi i m4Zlikovo N52 časem (příští zimu, letos už nenisu "jí schválené" chechtáci...) taky usnadním dýchání...
ref prehistorie: vrána k vráně.... ta moje o mně často prohlašuje že sem "livin´ relic", takže ti dinosauři mi vlastně dou k pleti...
-
- Pan Řidič
Hlavně jak je to nový, tak spolehlivost je taky otázkou. Ale ESS je velmi renomovaná firma, co tak vím. Supersprint dělá svody na N52, i výfuk, a jeden nebo dva členové fora je mají. Ale to asi víš taky.
Ty jo, moc mě mrzí, že tu nebyla aspoň k mání na probefahrt jednička s N52... 125i s čipem, svody, PI a PE by mohla být lahoda, nicméně toč. moment N55 taky není vůbec k zahození. Bylo to dilema. Musely by se do toho nalejt peníze, aby se to blížilo 35i.
Přemýšlím, že bych koupil tohle
a tohle

Ty jo, moc mě mrzí, že tu nebyla aspoň k mání na probefahrt jednička s N52... 125i s čipem, svody, PI a PE by mohla být lahoda, nicméně toč. moment N55 taky není vůbec k zahození. Bylo to dilema. Musely by se do toho nalejt peníze, aby se to blížilo 35i.
Přemýšlím, že bych koupil tohle

a tohle

SuperSport samozřejmě znám... s BudVladovo N53 se svodama AFE, středním a zadním dílem SuperSport sem chvíli jezdil po Buďoucích a okolí a jako jo, šlo to... dokonce uvažuju, zda neporušit tradici (že 4 laufy mají jen ///M) a nedat m4Zlikovi taky 4 ďoury zezadu, dyž fčíl - podle slov úpravce: "jede jako okruhová ///M3 e46"
Mno uvidíme, mám zase celou sezonu na rozvažování....
Mno uvidíme, mám zase celou sezonu na rozvažování....

-
- Pan Řidič
SuperSport znám jen Veyron.
Mně se líbí výfuky jako má 35i(s), čtyři laufy se mi na ne-M autech nelíbí.

Mně se líbí výfuky jako má 35i(s), čtyři laufy se mi na ne-M autech nelíbí.
Zdar, tak jsem zakoupil BMW 325Ti copmact a slusnej povoz musim rict, ten zlovestnej zvuk V6 to je parada a rad bych ho jeste nejak umocnil.. pomohl by nejaky sportovni filtr do origo boxu? Do vyfuku se me moc rypat nechce. Uz jsem testoval i hratky se zadi na mokru, ale bude to chtit samosvor - kdyby nekdo o necem vedel dejte vedet.
Chtěl bych nějaké špásauto, nejraději báwo, který bude mít našlápnuto k youngtimeru a bude tam klasika R6 atmo. Může to být coupé nebo cabrio. Bude sloužit k občasnému svezení, vyplnění volné garáže a třeba v budoucnu i ke zhodnocení. Limit tak kolem 10 tis. euro. Napadá vás něco? Za nápady a rady budu vděčný.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.