BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW Divize

Příspěvek od řidičBOB »

už zcela ztrácíš soudnost :))
250kW
195kW
100kW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

možná to bylo tím, že vedle byla hromada sněhu, která zcela rozptylovala mou koncentraci... fakt bych se měl asi léčit...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak, m4Zlik už je zase spinkající doma v garáži, pod plachtou... a vzbudí sa až 1.dubence...

Vzhledem k množství toho bílého studeného, co tady u nás máme, mi byl přivezen na vleku, takže sem s ním popojel jen 30metrů od vleku do garáže... čili moje jízdní průjmy z kratšího diffu, tvrdších a kratších pružin, tvrdších stabíků, nových DCC tlumičů a geošky nastavené neutrálně až lehce do agresivna sou nula-nula-prd.... takže průjmy až 1.dubence nejdříff, no...

I dyž pár postřehů mám: po vosku na Rollsy sa fakt blyská jak psíkulky a modrá barva třmenů se fajně doplňuje s modrým lemováním nových ///M koberečků.... :x
doriftonigga
Pan Řidič

Příspěvek od doriftonigga »

Koukal jsi na kompresor od ESS pro N52 na e90post.com? Až nebudeš vědět co s roupama...

Pěkně si mazlíš svoje prehistorický dinosaury. A potah taky voskuješ? :D
Naposledy upravil(a) doriftonigga dne stř 18 úno 21:02, celkem upraveno 2 x.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Samozřejmě že to velmi důkladně sleduju... prozatím sem z teho ESS nějaký rozpačitý.... kompresory na N52 i N53 dělá i G-power z reichu... játialenevím, mám strach, že to změní charakter motoru až příliš, přidá to sice velké stádo kobyl, ale zároveň to bude takové nějaké ploché, bez emocí...

Jaxem psal fčera, PI a PE přidalo N53 nejen nějakou kobylu a Nm, ale taky tem notor výrazně líp dýchá... takže asi i m4Zlikovo N52 časem (příští zimu, letos už nenisu "jí schválené" chechtáci...) taky usnadním dýchání...

ref prehistorie: vrána k vráně.... ta moje o mně často prohlašuje že sem "livin´ relic", takže ti dinosauři mi vlastně dou k pleti...
doriftonigga
Pan Řidič

Hlavně jak je to nový, tak spolehlivost je taky otázkou. Ale ESS je velmi renomovaná firma, co tak vím. Supersprint dělá svody na N52, i výfuk, a jeden nebo dva členové fora je mají. Ale to asi víš taky.

Ty jo, moc mě mrzí, že tu nebyla aspoň k mání na probefahrt jednička s N52... 125i s čipem, svody, PI a PE by mohla být lahoda, nicméně toč. moment N55 taky není vůbec k zahození. Bylo to dilema. Musely by se do toho nalejt peníze, aby se to blížilo 35i.

Přemýšlím, že bych koupil tohle

Obrázek

a tohle

Obrázek

:))
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

SuperSport samozřejmě znám... s BudVladovo N53 se svodama AFE, středním a zadním dílem SuperSport sem chvíli jezdil po Buďoucích a okolí a jako jo, šlo to... dokonce uvažuju, zda neporušit tradici (že 4 laufy mají jen ///M) a nedat m4Zlikovi taky 4 ďoury zezadu, dyž fčíl - podle slov úpravce: "jede jako okruhová ///M3 e46"

Mno uvidíme, mám zase celou sezonu na rozvažování.... :ymhug:
doriftonigga
Pan Řidič

SuperSport znám jen Veyron. :D

Mně se líbí výfuky jako má 35i(s), čtyři laufy se mi na ne-M autech nelíbí.
Raďas
Autoškolák

Příspěvek od Raďas »

Zdar, tak jsem zakoupil BMW 325Ti copmact a slusnej povoz musim rict, ten zlovestnej zvuk V6 to je parada a rad bych ho jeste nejak umocnil.. pomohl by nejaky sportovni filtr do origo boxu? Do vyfuku se me moc rypat nechce. Uz jsem testoval i hratky se zadi na mokru, ale bude to chtit samosvor - kdyby nekdo o necem vedel dejte vedet.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Chtěl bych nějaké špásauto, nejraději báwo, který bude mít našlápnuto k youngtimeru a bude tam klasika R6 atmo. Může to být coupé nebo cabrio. Bude sloužit k občasnému svezení, vyplnění volné garáže a třeba v budoucnu i ke zhodnocení. Limit tak kolem 10 tis. euro. Napadá vás něco? Za nápady a rady budu vděčný.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Odpovědět