Chlopi, komentáře vítány.... sice sem už rozhodnutý, ale stejně si ráth přečtu Vaše názory...
"Normální" podnikatel si po třech letech kupuje nový povoz..... já ne... asi nejsu "normální"

(čti: díky Bruseli * si už prostě "nové" nekupim, bo....)
Za ty tři roky a kousek ale brambor už má nalítáno skoro čtyřikrát kolem Koule, takže místo pořízení nového budu investovat do (preventivního) servisu a oprav....
Fčíl vynechám motor a bebechy kolem teho, tam už mám celkem jasno, co s tím provedu - prostě takovou malou "generálku" a mírné upgrade v mezích zákona...
Chcu ale i hrabat do podvozku, vlastně sem už začal (viz lepčí brzdy z 335ix vepředu....). Mám to vymyšleno takle:
- komplet nový stavitelný podvozek KW V3 (ale dolů pudu enem o povinné minimum 15mm)
- silnější stabíky UUC (už sou objednány z U.S. of A., bo nikdo jiný imho nedělá "lepší" stabíky pro xDrive verze)
- komplet výměna všech silenbloků př. i zadní nápravy za nové OEM BMW (opět imho totiž nikdo nedělá komplení sadu pro xDrive...)
- 18" OZ Ultraleggera na léto (a stávající 18" Styling 193 na zimu)
Otázka na ty, co furt leží pod autem: bude to fungovat?
(že to bude nižší až tak moc neva, bo na lyže sa bude halt víc jezdit leguánem....)
* Brusel podle vzoru Prdel
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.