BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
merlin
Porsche Expert

Re: BMW Divize

Příspěvek od merlin »

seria E36 ma v nasich krajoch asi najhorsi image vdaka svojim majitelom zo vsetkych BMW... pri tom aute je hamba sa aj len odfotit x_x
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

to si ovsem nevyberes, merkly maji cikani, bmw debilove z vesnic, audiny uspesni a krasni lide.... holt co uz
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

a v Subaru pravnici, ja mam pocit ze uz ked vystupem ma zdravia pan doktor =))
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

merlin píše:seria E36 ma v nasich krajoch asi najhorsi image vdaka svojim majitelom zo vsetkych BMW... pri tom aute je hamba sa aj len odfotit x_x
E46 dopadne stejně :(
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

merlin píše:a v Subaru pravnici, ja mam pocit ze uz ked vystupem ma zdravia pan doktor =))
jj chocholousek ;)
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

goes píše:audiny uspesni a krasni lide....
tak to jsi vyjímka povrzující pravidlo :))
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pjanda píše:
pavproch píše: @merlin: po X letech s "čtyřhrabem" (sic jen hladex by schade) už by mi náhon jen na dvě kola nestačil... Zadání proto znělo: atmo benzín, šestihrnek, čtyřhrab, 6MT, kombík (velikosti cca octavie) no a v nejužším finále vyhrál 3er (na emoce) nad A4....tožtak, no...
Asi se budete divit, ale s timhle zadanim bych koupil A4 3,2 FSI 6q. Je to slusne auto, ten 195 kW 3,2 je velmi povedeny motor (proto ho Audi prestava vyrabet, aby si nezkazilo povest...), jako pro me z podstaty nezazivne auto (kombi, 4x4...) mi dava vetsi smysl nez 3er, ktera je dost nekvalitni a dokaze vitezit jen diky jedinecnosti R6+RWD.
Ale to je take jen muj zcela soukromy nazor :)
Ono to rozhododování taky nebylo nijak jednoznačné, když jsem k tomu přistoupil čistě rozumově, skončilo to plichtou...
Obrázek
proto jsem nakonec rozhodoval emocema... :x
(a minimálně do května mě nechte žít v přesvědčení, že jsem si vybral správně a basta fidli.... :ymdevil: )

ref povedený motor: z diskuse pod tímhlečlánkem to moc nevypadá na povedené konstrukční řešení....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

pavproch: Pekna tabulka ;) Ja to psal ciste za sebe, kombi + 4x4 = 0 emoci, takze tento faktor odpada :)

Jinak motor jsem v garazi nerozebiral, hodnotim ho z ciste uzvatelskeho pohledu a z toho byl velmi povedeny. Choval se totiz prakticky stejne jako N52, a to je u Audi opravdove novum, podobne zajimavy benzinovy sestivalec jako BMW nikdy drive neudelali. A byl mnohem lepsi nez predchozi tusim 184 kW verze. Jen spotreba byla vyssi o par desitek procent, cca 20 pri mem stylu jizdy.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

pekna tabulka, ale v mnoha vecech tak neobjektivni, ze kdyz sem vybiral ja a delal si tabulku, nakonec sem si musel pripustit, ze jsem bodovani ovlivnoval ve prospech podvedomeho vetsiho kandidata. Uz jen to reseni spolehlivosti toho motoru mluvi za mnohe. Byt ferovy ma ta audina o 4 body vice.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

já vím, že ta tabulka je silně subjektivní.... ale to auto si přece vybírám pro sebe, tak to tam napíšu jak to cítím... :ymblushing:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět