Bond007 píše:ja menim kotouce u 5er cca po 50 a u Z4 po 20 tisicich...
Kdyz se blbe zeptam, proc je tak velky rozdil ve vydrzi kotoucu? - Ja u 130ky menil kotouce zhruba po 25-30 tis. km. U STI mam stale kotouce z tovarny (100 km do 50k km), mam na nich druhe desky, ktere jsou v pulce... Pritom jezdim dynamciteji a pneu mi to zere stejne (jedna sada letnich 10k km). Jinak po prenastaveni mezinapravy a se zavodnima deskama mi to brzdi lip nez 130ka.
pavproch píše:tak příští týden du na servis a zároveň měnit všechny kotouče a brzdové desky... 72tis km... je to moc nebo málo na 1715kg a 272 mnichovských hříbat?
jo a taky sem obeslal mailama s dotazem na přemapování ECU jak tady CZ: Krámský a BMWpower(p. Hajro), tak i Reich: ManhartRacing a DSMotorsport.... co myslíte, mám zkusitt i Hartgeho?
(o reakcích a pokud se rozhodnu do teho jít, tak i o výsledku tu pak písnu)
Zastupcem Hartge v CR je Invelt a ceny maj brutalni (cca Hartge x2). Ale, kdyz napises do Hartge (ja si s nima pisu na verkauf1@hartge.de, sedi o toho nakej Hakim Ouahab) a reknes jim ze do Inveltu nechces, tak se s nima da domluvit na terminu u nich. Do konce brezna maj akci na upgrady vykonu -12% z ceniku a instalaci zdarma.
Resil jsem s nima i naky technicky dotazy a docela mile me prekvapilo, ze tomu asi fakt rozumej