Volkswagen obecne
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volkswagen obecne
Neneneee, toto nenahradza zaruku. Toto su klasicke servisne prehliadky + ine predpisane ukony vo zvyhodnenej cene. Nic viac za tym nehladaj. A plati to len na SVK.
Urcite miesto toho odporucam radsej predlzenu zaruku, aku yo uz si zvaz vzhladom na rozpocet a najazd a planovane vlastnictvo auta.
Urcite miesto toho odporucam radsej predlzenu zaruku, aku yo uz si zvaz vzhladom na rozpocet a najazd a planovane vlastnictvo auta.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak to sa potom uplne neoplati. S tebou ani nie je sranda konfigurovat auto ked ma clovek hned o vsetkom rozhodnute 

- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
A má to pokračování - budu zápasit s ČKP, že prý na toho (už ne našeho) Caddíka sme neplatiči POV. Až/esli to bude mít nějaký výstup, písnu sem svoje zkušenosti z komunikace s nima.pavproch píše:Tak starý Caddy už není. Právě si ho nový majitel naložil/odvezl. R.I.P.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To vypadá, že se nový majitel vysral na přepis a pojistka mezitím skončila.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Ono to bylo složitější: Caddíka sem prodal 17.1.2024 na Slovensko postupem dle našeho Ministerstva dopravy (= bez odhlášení v CZ) a 20.1.2024 sem zrušil pojistku. Nový majitel následně v SK zjistil, že tento postup dle našeho ministerstva na SK neplatí, že je nutné odhlášení vozidla v CZ. Odhlášení (ke kterému je nutná platná POV pojistka) proběhlo 1.2.2024 (a proto byla na ten jeden den zřízena pojistka nová). A fčíl mi ČKP požaduje doplatit těch 10 dnů (20.1.2024 až 31.1.2024). Rozporuju jim to, uvidíme co z toho vyleze. Už ten můj rozpor četli.
Zdá se, že (moje) vítězství = právě mi přistál mail z ČKP, že to uzavřeli a už nic nechtějí. Prý pošlou ešče ofiko dopis.
jsem to zakřik.
z kabiny drobně slyšet, po otevření motoru víc, ale zní jak kdyby si to přisávalo vzduch.
ale na chod to vliv nemá
nějakej tip?
black on black, petliter, jebem na too 

že se zeptám, když se to teď tváří, že budu muset nákup trošku uspíšit ->
Jakej je rozdíl mezi GolfR a Leonem Cupra co do techniky?
Ten rozdíl v ceně totiž vůbec není malej a Cupra je hezčí...
O co přijdu? Ta čtyřkolka je jiná?
Jakej je rozdíl mezi GolfR a Leonem Cupra co do techniky?
Ten rozdíl v ceně totiž vůbec není malej a Cupra je hezčí...
O co přijdu? Ta čtyřkolka je jiná?
black on black, petliter, jebem na too 

- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jo hlavny rozdiel je ze Golf ma 4kolku s tym novym difom co vie vektorovat, naproti tomu Cupra je klasicky haldex.
A nez sa opytas, ano je to citit a neni k tomu treba to davat do nejakeho "drift rezimu".
Na druhu stranu odporucam si niekde vybavit skusobku a zvazit si ci ti to za ten rozdiel stoji...
Ja bych urcite nevahal
EDIT: Na druhu stranu, byt to moje prachy, tak zbehnem pre toto:
https://skladovevozy.volkswagen.cz/car/ ... 0648111-CZ
Rozhodne to nejazdi o tolko horsie o kolko je to lacnejsie a hlavne dalsie GTI s manualom uz proste nebude
A nez sa opytas, ano je to citit a neni k tomu treba to davat do nejakeho "drift rezimu".
Na druhu stranu odporucam si niekde vybavit skusobku a zvazit si ci ti to za ten rozdiel stoji...
Ja bych urcite nevahal

EDIT: Na druhu stranu, byt to moje prachy, tak zbehnem pre toto:
https://skladovevozy.volkswagen.cz/car/ ... 0648111-CZ
Rozhodne to nejazdi o tolko horsie o kolko je to lacnejsie a hlavne dalsie GTI s manualom uz proste nebude

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...