- neni to test, jsou to vzdy jen dojmy, tj. hodnotit to jako test neni fer, nelze cekat hodnoceni s odstupem,
- zprostredkovavam dojmy takove, jake realne jsou - co me zklame, to prezentuji se zklamanim, co me nadchne, to prezentuji s nadsenim,
- nemyslim si, ze je to bezvyhradne pozitivni,
- to co jsem napsal jsou pocity z druheho dne, z urciteho druhu jezdeni, pri kterem se mi zdalo, ze smysl toho auta chapu, dnes jezdim jinde a za mokra a me pocity jsou zase jine,
- klasicky test prijde pozdeji a s zohledni vse naraz.
Suma: Je to pokus, nikdy jsem nic takoveho nedelal. Podle zpetne vazby zvazim, zda ma smysl neco takoveho opakovat, takze i te Vasi si vazim. Sam na to hledim tak, ze je to zajimavy pohled na prubeh utvareni meho vlastniho nazoru. Auto Vas 30x potesi a 30x zklame, nez si udelate jasno v tom, co si o nem myslite. Normalne rikam jen zavery, zde mate i dilci soudy, zaver jsem zatim zadny neudelal. Jako dojmy je to tak podle me v poradku.
Co navic povazuji za cenne, mohu rici mnohe dilci informace, ktere mohou byt prinosem pro ty, jenz si to chteji koupit. Byl to proste napad, pockal bych si na cele "dilo" a pak to hodnotil.
Kazdopadne odmitam jednu vec - ze projevit nadseni je slabost, znak neduveryhodnosti. To auto ve me presne tyto dojmy vytvari a ja se je snazim reprodukovat. Nebudu se tvarit nastvane jen proto, ze to vypada kriticteji. Vytvarim informace o autech podle toho, jak je skutecne vnimam, co si o nich myslim. Ze jsem si v dane chvili myslel prave toto, za to vazne nemuzu