Vy mate novou S4 s manualem? S tou bych si strasne rad sjel...Weeper píše:pjanda - Vidíte, to jsem ani nevěděl, do auta s automatem bych nesedl. Tedy sedl, ale dlouho bych v něm nevydržel. Teď se koukám na Cayman a vypadá jako dobré auto s celkem dobrou cenou. Škoda, že model, co je výkonný stejně jako S4 stojí o 400k víc. Je mi ale jasné, že se to nedá srovnávat, Audi vs. Porsche při sportovní jízdě bude někde jinde.
speedster 2.0t neni dobra volba?d1.8t píše:Není. Dlouho mi přesně tohle vrtá hlavou. Nevím proč, ale všechny varianty jsou bez střechy a já auta bez střechy nerad. Zřejmě by to vyřešil Hardtop a u všech aut, který tak nějak přicházejí do úvahy jde sehnat. Pořád dokola přemýšlím jestli koupit 130i nebo něco z týhle čtveřice.mmira píše:Njn, co ale poradite nam chudakum Evropanum, kteri bychom si radi poridili neco ve stylu E30 M3? lehke, agilni auto s rwd, tocivou atmosferou a manualem a bez modernich eko nesmyslu. to uz je asi jen nedosazitelny sen.
Honda S2000
Opel Speedster 2.2 16V
Mazda MX5 NC 2.0
Toyota MR2 spyder
znamy to mel a to auto je silenymager píše:speedster 2.0t neni dobra volba?d1.8t píše:Není. Dlouho mi přesně tohle vrtá hlavou. Nevím proč, ale všechny varianty jsou bez střechy a já auta bez střechy nerad. Zřejmě by to vyřešil Hardtop a u všech aut, který tak nějak přicházejí do úvahy jde sehnat. Pořád dokola přemýšlím jestli koupit 130i nebo něco z týhle čtveřice.mmira píše:Njn, co ale poradite nam chudakum Evropanum, kteri bychom si radi poridili neco ve stylu E30 M3? lehke, agilni auto s rwd, tocivou atmosferou a manualem a bez modernich eko nesmyslu. to uz je asi jen nedosazitelny sen.
Honda S2000
Opel Speedster 2.2 16V
Mazda MX5 NC 2.0
Toyota MR2 spyder