BMW Divize
Re: BMW Divize
Ad video A7 (trochu OT): Me ta uroven celeho testu prijde priserna.. Popravde nechapu, jak tenhle porad muze jeste vubec fungovat..
Slušné auto, škoda té umrtvené 18i.pjanda píše:S vypetim vsech svych stareckych sil jsem dal dohromady dojmy z jezdeni novou 1er. Vsechno podstatne najdete primo v testu, ja se pujdu vyspat
http://www.autoforum.cz/testy-aut/prvni ... oha-tvari/
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
pjanda:Děkuji.Vidím,že doporučujete 120dA Urban
.Měl jste tam ten normální 8.st.automat,nebo ten sportovní 8.st.automat ?

Bez bodů
No tak to hodnotenie nevyšlo pre 1er vôbec zle... Tá čierna sport je nádherná, super.
superpjanda píše:Deli, muzete rikat, ze uz jste v nove 1er jel, svezli jsme Vas na dalku

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!

No, já pořád moc nevim co si o tom autě mam myslet 

Nechcete psat testy? V podstate jste v sesti slovech rekl to, na co jsem potreboval asi 24 000 znakuArnie J píše: Slušné auto, škoda té umrtvené 18i.

Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Nezaznamenal jsem, ze by zde byla moznost volby, co by to mel byt "sportovni automat"? Kazdopadne na miste byly pouze dve specifikace a pro 120dA nepripadalo v uvahu nic sportovnihoDix píše:pjanda:Děkuji.Vidím,že doporučujete 120dA Urban.Měl jste tam ten normální 8.st.automat,nebo ten sportovní 8.st.automat ?

Jinak me doporuceni berte tak, ze je to auto, ktere mi davalo nejaky smysl, videl jsem za nim skutecneho zakaznika, kteremu by se mohlo libit (byt ne sebe). Za tou 118i jsem nevidel nic, rikali jsme si s kolegou: kdyby tomuto dali predni pohon, uz se vlastne nic nestane, tak malo to dokazalo vyuzivat vyhod koncepce. Mozna je to nejaka pripravka na predokolku

Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
lepší, než X1?Arnie J píše:Slušné auto, škoda té umrtvené 18i.