Mel jste s nami jet na Smycku, byli tam jen mladi, krasni, stihli a silni lide
BMW Divize
Re: BMW Divize
Weeper: 
, auta vylucne nezkazena a plakaty "Save The Ring" porad jen jako varovani pred tim, co by mohlo prijit. Pri odjezdu jiste nebyla nemistna otazka, jestli to tentokrat neni naposledy. Jednou urcite bude...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
ty woe, před chvílí sem se u rosavy dobýval do cizího auta.... sem zaparkoval (přitom telefénoval, čili moc nevnímal okolí - mám ale handsfree...
), zašel vybrat doláre z bankomatu, du zpátky, kliknu na dálkovej ovladač a nic.... dveře nešlo otevřít.... až potom sem si fšim, že stojím o jedno auto vedle.... dvě naprosto stejné 3er e91 poFL, obě v černé, obě M-paket, akorát jiný kola a SPZ (+ ta moje špinavá jaxfiňa).... až při podrobném studiu si fšim že ta druhá má vevnitř červenou kožu a je to (asi) 330d.... 
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Mám jeden dotaz - kde spala slečna a jestli ji Bond omámil svým jezdeckým šarmem?pjanda píše:Weeper:
Mel jste s nami jet na Smycku, byli tam jen mladi, krasni, stihli a silni lide, auta vylucne nezkazena a plakaty "Save The Ring" porad jen jako varovani pred tim, co by mohlo prijit. Pri odjezdu jiste nebyla nemistna otazka, jestli to tentokrat neni naposledy. Jednou urcite bude...
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
Nevim, ale se mnou ne. Ja jsem dal prednost Mirkovi - starsi model, ale osvedcenyWeeper píše: Mám jeden dotaz - kde spala slečna a jestli ji Bond omámil svým jezdeckým šarmem?
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Prodej nového BMW 1 od 17 září 2011.
Ceny:
Ceny nového BMW řady 1:
Motory Typ Cena s DPH
benzinové
116i 630.000 Kč
118i 686.250 Kč
naftové
116d 652.250 Kč
118d 698.750 Kč
120d 748.750 Kč
Ceny:
Ceny nového BMW řady 1:
Motory Typ Cena s DPH
benzinové
116i 630.000 Kč
118i 686.250 Kč
naftové
116d 652.250 Kč
118d 698.750 Kč
120d 748.750 Kč
Bez bodů
Ty benzínové motory jsou ještě atmosféry nebo turba?Dix píše:Prodej nového BMW 1 od 17 září 2011.
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
1.6i s turbem.Víc je tady: http://www.autoforum.cz/predstaveni/nov ... ne-parade/
Bez bodů
ted jsem videl krasny kousek, i tu stribrnou bych prekousl....a dokazuje to, ze hezci kola, nez alpinacky, stejne nikdo na BMW asi nevymysli....i kdyz to asi bude pekne drncat teda, chtelo by to tak o dva palce mensi aspon 
Ale tento designovy smer je spravny, to auto proste ypadalo uzasne...skoda, ze jsem nemel fotak...

Ale tento designovy smer je spravny, to auto proste ypadalo uzasne...skoda, ze jsem nemel fotak...

Tenhle je taky pěknej:
535d
535d
Naposledy upravil(a) Dix dne úte 19 črc 15:04, celkem upraveno 1 x.
Bez bodů