BMW Divize
Re: BMW Divize
Víc RWD do rally. 

pjanda píše:Jinak na to mame trochu odlisny pohled, ja se malokdy dostavam pod 200Proto se mi libi treba prevodovky Porsche nebo starsich BMW, ktere maji/mely kratce nasledujici posledni kvalty, takze rychle dosahovaly relativne vysoke Vmax bez ohledu na kopec, vitr apod. Toho u prevodovky s daleko odsazenymi poslednimi stupni dosahnete tezko...

Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem

Radost pohledětmmira píše:jsem si takhle pri sobote potreboval zlepsit naladu, tak jsem sahl po osvedcene kvalite. chtel bych umet alespon polovinu toho, co tento chlapik

MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
první video černé 1M - vypněte zvuk natáčeno z motorky
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.

PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Vas optimismus az tak nesdilimWeeper píše:pjanda píše:Jinak na to mame trochu odlisny pohled, ja se malokdy dostavam pod 200Proto se mi libi treba prevodovky Porsche nebo starsich BMW, ktere maji/mely kratce nasledujici posledni kvalty, takze rychle dosahovaly relativne vysoke Vmax bez ohledu na kopec, vitr apod. Toho u prevodovky s daleko odsazenymi poslednimi stupni dosahnete tezko...
Pod tohle se podepisuju. Porsche jsou jedny z mála vozů, které se dobou zas tak nezhoršují, co se týče radosti z jízdy.

Jinak zprevodovani je na 997 presne jake ma byt, to nema spetku chybicky. Spolu s naprosto jedinecnou aerodynamikou je proste uzasne, jak limitem toho auta je jen omezovac otacek a nic jineho

At jsme zpet k tematu, je pozoruhdone sledovat, jak naprosto jinak mohou jet auta vykonove velmi poodbna ve vysokych rychlostech. Takova M3 E46 (343 PS) se uz ani k omezovaci rychlosti (neco pres 250 km/h) zrovna nezene, 911 az do 280 km/h intenzivne zrychluje. A svuj podil na tom maji i prevody, jakkoli klicova je zde aerodynamika.
Ale to uz trochu predbiham udalostem, na jare udelam srovnavaci bazarovy test 911 997 vs. M3 E46

Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
To mně spíš vadí, že v 97% aut není CO takového zmáčknoutpjanda píše:[(...)Nemam rad, kdyz se v aute "musi neco zmacknout", aby bylo schopno zvladat svuj vykon. (...)

Ale jinak díky za další zajímavé postřehy. A jak je na tom Cayman?
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! 

Me prekvapil muj batmobil ze i ve stoupani nemel problem i ve 270 zrychlovat, bohuzel mi vice poznani znemoznovala policejni akce a spousta civilistu:)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
to nemáš v základu rakety ?
njn opice a banány
ale Kaddafi by mohl mít za pár dní nějaké přebytečné 

Bond007 píše:
PJ o 1M:

PJ o 1M:
To je sice pravda, ale sportak by mel fungovat i bez zmacknutibeaumont píše:To mně spíš vadí, že v 97% aut není CO takového zmáčknoutpjanda píše:[(...)Nemam rad, kdyz se v aute "musi neco zmacknout", aby bylo schopno zvladat svuj vykon. (...)![]()
Ale jinak díky za další zajímavé postřehy. A jak je na tom Cayman?

Cayman je vzdy potahovka, ten byl zrozen, aby nenadchnul

Cayman bych si zkratka koupil leda hlavou, ne srdcem. Svuj vykon zvlada, ale snad prave az s moc velkym nadhledem

Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n