BMW Divize
Re: BMW Divize
RE050A RFT maji problem v pekelne tvrde bocnici. takze drzi drzi drzi a pak misto aby se zacaly bortit, pistet a snazily se delat alespon neco, urvou se a zacnou klouzat. standardni RE050A tim netrpi, ty maji limit daleko dal a hlavne se chovaji daleko citelneji.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
tim "zlepsenim" je akorat to, ze zmekcili podvozek, ktery pak na non RFT zas pusobi vymekle a houpave... mel jsem to tak na 130i... ale to pruzeni bude nejak progresivne provedeny, protoze v zatackach to pusobi vymekle ale pokud clovek prejizdi nejaky pricny prekazky tak to pusobi tvrde,,,,
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Tak příčný nerovnosti dneska pomálu nezvládne skoro nic... 

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!

Posledni ranni zajimavost "ze sveta"
Nova 3er F30 pri testech na Nordschleife take na videu...
Mne staci ke znechuceni jeste vice blikajici brzdova svetla pri ostrem brzdeni nez kdyz drive (viz cca 0:17+ i jinde), ale to asi budu sam. Zvuk kolem 0:45 bohuzel patri te R8

Mne staci ke znechuceni jeste vice blikajici brzdova svetla pri ostrem brzdeni nez kdyz drive (viz cca 0:17+ i jinde), ale to asi budu sam. Zvuk kolem 0:45 bohuzel patri te R8

Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Tak podle těch dvou laufů, to asi nebude 316i, ale přijde mi, že se docela naklání 
Proč vám vadí blikání světel?
EDIT: překlep

Proč vám vadí blikání světel?
EDIT: překlep

Naposledy upravil(a) Deli dne sob 09 črc 09:28, celkem upraveno 1 x.

Fakticky nijak, ale je to symbol naznacujici preference pri vyvoji. Pokud se ostre brzdeni beze jako neco mimoradneho, jak to auto asi bude fungovat...
Jakmile se dostanou na vrchol preferenci pasivne bezpecnostni prvky a upravy vedouci ke snizeni normovane (tedy ne nutne skutecne) spotreby paliva, pak z toho malokdy vzejde neco dobreho.
Jakmile se dostanou na vrchol preferenci pasivne bezpecnostni prvky a upravy vedouci ke snizeni normovane (tedy ne nutne skutecne) spotreby paliva, pak z toho malokdy vzejde neco dobreho.
Skanz3n
Skanz3n
Jasně, chápu, jak to myslíte...

proc to musi bt nutne mimoradnost? Je to imho jen rozliseni intenzity brzdeni, coz zas eneni tak spatna vec, kdyz je hend znad, zda jemne priibrzduje nebo na t0m stoji...tim mohu adekvatne reagovat i ja...
BMW uz zacalo presvedcovat, jak budou jeho auta s prednim pohonem skvela...
http://www.autoforum.cz/bleskovky/bmw-s ... g-machine/
Jsem zvedavy, jestli se tam jeste nekdy objevi nekdo, kdo bude schopen rici: "Pekne to tu mate. Ale ted pojdme zase delat BMW..."
http://www.autoforum.cz/bleskovky/bmw-s ... g-machine/
Jsem zvedavy, jestli se tam jeste nekdy objevi nekdo, kdo bude schopen rici: "Pekne to tu mate. Ale ted pojdme zase delat BMW..."
Skanz3n
Skanz3n
vsak oni budou stale delat BMW. cokoliv, na cem je znak, je prece BMW, ne

Autoforum.cz