mě ty nový bavoráky připomínaj Hyundai a to připomínám, že sem nikdy jiný auto než BMW neměl a sem velikej fanda BMW
a jejich vize do budoucna? tříválce????? 318i až 328i všechno dvoulitr s turbo dopingem??? nesnáším přeplňování a všechny automobilky nový auta přeplňujou....
BMW jsou ikonou. Poznáte je na první pohled, nespletete si je s ničím jiným. A to i tehdy, když se vám nelíbí.
chápu že doba atmosférických řadových šestiválců je pryč ale tohle mě prostě jako milovníka vůně spálenýho benzínu štve
pro mě je nej BMW e46 330Ci...M54 je prostě úúúúžasnej motor...znám e46 M3 dokonce znám i M3 CSL což je pro mě absolutní vrchol neutrálnosti jakýho jde u auta dosáhnout...ale to 330Ci asi dlouho nedám z ruky...prostě nevím co jiného bych si místo toho měl pořídit
BMW jsou ikonou. Poznáte je na první pohled, nespletete si je s ničím jiným. A to i tehdy, když se vám nelíbí.
Maty: Ja po mnoha (opravdu mnoha, mel jsem jich skoro 10) letech v 3er E46, prevazne 330i a M3 a omylu jmenem 335Ci skoncil v 330i E90 pred FL (hydraulika) s M paketem a asi po roce obcasneho jezdeni uz jsem si na to i zvykl. Neni to ono, ale porad je to dobre. Pokud si tedy chcete zachovat neco novejsiho pro nadchazejici turboeru, pak toto se zda jako snesitelne vychodisko. Jen je lepsi se drzet pred FL (elektricke rizeni, mekci podvozek, ED...), coz vyber ponekud zuzuje, ale neco sehnat pujde.
To nejste sam, ale libi nelibi, lepsi volby neni. Dnes uz si pri vyssich narocich beztak obvykle nekoupite auto, ktere by se Vam opravdu zamlouvalo. Ale jen takove, ktere Vam nejmene vadi. V tomto smeru minim i informaci o moznem nastupci - nic lepsiho nevyberete...