Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Re: Audi klub - pro ty, co chteji AUTO
pekné auto, hlavne profil sa mi páči.... 

pjanda píše:Mne se tedy zda byt zadek stale stejny, to je na "najdete pet rozdilu"

mne pripadaju aj audi A4, A6, A8 rovnake...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť

Zajímavé Audi

Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
mno, v tej bielej farbe to este ako tak ujde, inak celkovo plechova budka na koleckach, ale to asi vsetky SUV
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
Karl Friedrich Benz
na rozdíl od X1 se na to dá i dívatpjanda píše:JeAle mame trochu lepsi sadu snimku nez Autocar, kompletni oficialni sadu vc. vsech uvolnenych informaci
Viz: http://www.autoforum.cz/predstaveni/aud ... redstaven/

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!

Fordem tam, vlakem zpátky!

Mate niekto skusenosti s poslednou S8? Ma to pouzitelny podvozok na nase tankodromy?
mabosk: Ujel jsem s ni par set km, soused ji nejaky cas mel. Muj salek kavy to neni, ale podvozek funguje v CR bez problemu a i motor je kupodivu obstojny. Sice vysokootackovy V10 (i kdyz tady je trochu v chuti po otackach umirnen) neni pro takove auto to prave, ale kdyz uz nic jineho, tak jede a nezere - velmi sviznou jizdu zvlada za 20-25 litru, coz je o hodne mene, nez jsem cekal. Zvlaste kdyz jeho "akcnejsi" verze v Gallardu je na tom presne naopak...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
@pjanda
Diki. To bez problemov si mozem predstavit tak, ze pri prechode cez hrbol alebo dieru nebudem mat pocit ze som prave utrhol nieco na podvozku ani ze sedim v rebrinaku?
Diki. To bez problemov si mozem predstavit tak, ze pri prechode cez hrbol alebo dieru nebudem mat pocit ze som prave utrhol nieco na podvozku ani ze sedim v rebrinaku?
zdejsi majitel S8 generace o ktere mluvis ji vymenil za MBS Blue efficiency a je pry spokojenejsi. Pri zhruba podobne cestovni dynamice ma vyrazne delsi dojezd a hlavne se posunul v oblasti komfortu o dva kroky kupredu, jak po strance akusticky, tak komfortu jizdy. Pravda, sportovno v tom neni ani nahodou. ale to ti asi nepomuze 

mabosk: Zkusim to rici jinak - neni to neumerne tvrde a nekomfortni. Tj. to auto zustava relativne komfortni limuzinou, ktera pritom dokaze jakz takz vyuzit svych 450 koni.
Nebo jeste jinak - neni to AMG s Airmaticem, ktere dokaze temer ignorovat i veci jako pricne prahy, ale ma to daleko k pocitum z jizdy skutecne sportovnim autem. Pro me osobne zkratka "bezproblemove"
, nejasam nad komfortem, ale netrpim.
Nebo jeste jinak - neni to AMG s Airmaticem, ktere dokaze temer ignorovat i veci jako pricne prahy, ale ma to daleko k pocitum z jizdy skutecne sportovnim autem. Pro me osobne zkratka "bezproblemove"

Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n