pjanda píše:Ta naftova Z4 je samozrejme nesmysl, ale kdyz se podivate, o cem jsme si tu psali uvodem, tak jsem mluvil presne o takovem aute - maly lehky naftovy sportacek s ultranizkou spotrebou a peknou dynamikou, bez ohledu na projev a chararkter motoru. Akorat stejne "dobry" napad nemeli u BMW, ale u ACS.
Proste kdyz uz tak uz, proc se babrat s mezikroky. Ostatne ta cena tomu dava korunu , presne tak funguje dnesni pristup k mnohych aut - ekologie za kazdou cenu.
pokud se nemýlím tak ten nový elektro "sporťák" by měl mít benzínový motor ne ? nafta myslím ne ....
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Bond007 píše:
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Reklamu na BMW, která běžela během SuperBowl znáte ?
tady je prodloužená verze
Bond007 píše:
PJ o 1M:
A v další pauze by mohli dát další s textem EVEN MORE clean, EVEN (much) MORE quiet and EVEN MORE powerful a ukázat BMW s benzínovým motorem
já když viděl tu zkrácenou verzi tak jsem čekal že vyjede 550i, ale ono ne
BTW: viděli jste tu hezkou silnici na konci ?
Bond007 píše:
PJ o 1M: