v přímce? to je divnýmmira píše:PP: sveho casu jsme zkouseli 330i E90 258 PS vs. 335i E91 AT 306 PS a rozdil byl nula, to jsi na to nejak spatne slapl
BMW 3 F30
Re: BMW 3 F30
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Moc pěkný
, jen se mi zdá že ta kamera to hodně zpomaluje. Tam musely být často rychlosti 200+, některý úseky vypadají kurevsky rychle...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 
Odmeta pisek?pavproch píše:dooost dooobrý!![]()
to je sudschleife?
hele, co to tam ta M3 dělá v protisměru v čase 2:35 a 3:30?
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
ja nerikal, ze v primceArnie J píše:v přímce? to je divnýmmira píše:PP: sveho casu jsme zkouseli 330i E90 258 PS vs. 335i E91 AT 306 PS a rozdil byl nula, to jsi na to nejak spatne slapl
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
tak jsem to zkouknul a dobrá hláška na konci 
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Tezko rict. Treba by se to dalo odvodit od rychlostnich stupnu 335i. Jestli melo M3 zimni a poradne nahustenyjarka píše:Moc pěkný, jen se mi zdá že ta kamera to hodně zpomaluje. Tam musely být často rychlosti 200+, některý úseky vypadají kurevsky rychle...
A jinak mi to prijde, ze vcelku nejak hrube neporusili zaklady bezpecne jizdy na silnici
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Jo to každopádně, myslím že se drželi relativně zpátky a navíc ta okreska je pěkně přehledná. Trochu ji z mýho pohledu chybí zatáčky, ale pro relativně velikou a výkonou M3 to asi bude ideální teritorium. Mě se nejvíc zamlouvá úsek mezi 0:44 a 1:01, krásně zvlněný a zakroucený kus silnice.drugster píše:...A jinak mi to prijde, ze vcelku nejak hrube neporusili zaklady bezpecne jizdy na silnici
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 
Me prekvapuje jak kratky to ma prvni stupne (viz dalsi video na youtube..)
M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Velká střelba. Připomnělo mě to jízdy s Bondem. (Teď nechápu, že jsem víc než 1x k němu do auta vlezl.) 
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek