Audi klub - pro ty, co chteji Auto

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
goes
Elektro Expert

Re: Audi klub - pro ty, co chteji AUTO

Příspěvek od goes »

zatim jenom na chlapy :( az si sroste rit, zkusim jinou verzi
petris
Řidič začátečník

Příspěvek od petris »

Docela by mě i zajímali zkušenosti co se týče ofóliovaného auta. Drží dobře? Jezdíš s tím do myčky a jestli ano, je to na fólii poznat? Když se otevřou dveře, je na první pohled vidět původní barva, nebo je fólie dotažená i na prahy atd.?
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

no zkusenosti jsou zatim dobre a vse je jak ma byt. Mam to zhruba 13 mesicu, takze jedna a pul zimy a k tomu zbytek roku. Najeto to ma po foliich tak 35-40tkm po mestech a dalnicich.

Drzi to dobre a nikde neni zadny problem a to ani na malych plochach, ostrych hranach apod. tam bych problem nevidel. Mam asi 2 tupky od kaminku, jinak vse drzi.

Na mycku jezdim, byt je pravda, ze poprve sem se bal, ze uvidim namotanou folii na valci a i ted z toho nemam extra dobry pocit, byt neni duvod. Ale jinak to myju tak i onak, do mycky jen kdyz specham, videt na tom to neni, ale asi bude zalezet na barve folie a typu, je jich pomerne dost. Ja mam v podstate orange devil ala Focus ST a 3D karbon.

Kdyz otevres dvere, tak ty ramy zevnitr jsou puvodni barvy, ono by to slo urcit dotahnout az pod tapecir, ale v dobe kdy jsem to delal sem byl jejich asi 2. zakazka na celoobaleni a tak to nedelali, ale videl sem, ze se dela i to, ale tam bych mel obavy z napr. prahu ze to okopu apod. Nicmene ukonceno je to pekne. Nastesti mam auto tmave modre pod tim a tak to nepusobi nijak divne. Nikdo kdo nevedel o tom, ze je to folie, tak na to neprisel po otevreni dveri, nikoho to necinklo, ze je tam jina barva, takze tak.

Zkusenosti po roce jsou ok, nicmene nesel bych do toho u moc stareho auta. Folie to obtahne tesne a pokud mas nejakde nejake nerovnosti, tak to pude videt. A osobne bych do toho uz asi nesel ani jinak a to z prosteho duvodu. Kvalitni celofolie te vyjde v beznych barvach a typech tak na 25tis. zlate, chrom tak na 30-35 apod. takze pocitej tak 25na cele auto. Za 30 ti udelaji profi novy lak v kvalite toho, co ti sjede z linky. Pravda, neni to za 3-4 dny hotove a neni to nevratne.

nevim zda mas FB pristup, ale: http://www.facebook.com/pages/Facemotor ... 8407829539

ta odkaz na vzhled v lete
Přílohy
DSC00236.JPG
PeTr7650
Pan Řidič

Příspěvek od PeTr7650 »

goes: kurde, chtel jsem v lete alfici potahnout folii v odstinu cervene ferrari, ale jak vidim tu cenu, tak si asi necham zajit chut
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

na tu alfici pocitej tech 23-25tisic. ono zalezi na realne plose. Ale nedelej to. za ty love ti zajistim celolak ve vypalene metle. no bude to tak 30, ale preci jenom...
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Nenech si to znechutit, ale ta oranžová fakt působí jak pomeranč. Ale zase takový zastánce klidu na silnici jako si ty na tom může hledat i pozitiva - určitě si tě každej všimne ve dne, v noci ;-)
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

weeper: je to originalni odstin orange devil co ma focus ST a ano vypada jako pomeranc :) a o to jde
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

To jo, ale k tomu Focusu se to hodí imho víc. Ikdyž, když už jsme u výraznejch barev a Focusů, tak RS v zelené vypadá dobře.

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

mi se to libi, delali mi nekolik navrhu a i kdyz jsem chtel puvodne neco jineho, tak toto v tkombinaci s temi cernymi plasty vypada pomerne dobre. ano je to pest na okno, nahrazuje to ale zase alarm.

nicmene kdyz jednou v raidu hlasili, ze v brne srazilo oranzove audi cyklistu a ujel, tak sem cekal, kdy si pro mne prijdou.

necham to jeste sezonu a pak to sundam.
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Bez polepů je to jaká barva?

Odpovědět