BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
KoPP
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od KoPP »

tak to neberu jako náhradní díly ale jako zbytky, měnil podvozek, diferák, brzdy. no a že jsou k tomu držáky... alespon bych na to narval s přítelkou i kola :D

no s tím, že bych do toho 50k dal ve skrytu duše počítám. Kilečko už by zaštípalo a víc? obratem by to bylo opět k prodeji :)

mám známeho na dovozu N.D. tedy velmi zajímavé nákupní ceny a servis by obstarával dvorní Koppův garážmajstr.
tedy pokud v autorizáku kilo, tak předpokládám, že ve stejné kvalitě bych to za 40-60 pořídit.
Slow and serious
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

KoPP píše: ad2, vy jste takové ESP na čtvrtou... to jste prokřehlé krasotinky nemohl seznámit s obsluhou tohoto sofistikovaného systému?
- kde jsou kravy je i statek... kdyby uměly dojit krávy, tak by o tom věděly a sehnaly si tam ubytování za třeba zašití fuseklí.
Ucit je pracovat s ovladanim elektricky vyhrivanych sedadel by v danou chvili vedlo k uspechu podobne jako snaha seznamit je s rizenim Enterprise. Kdyz vidim zkrehlou damu, prispecham s kabatem, v tomto pripade elektrickym :) Jsem cituplny clovek, ne bezcitne ESP, vidim, ze je nekomu zima a co potrebuje :)

Jinak se obavam, ze jejich cilem nebylo prespat, ale spise nespat ;)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

KoPP píše:tak to neberu jako náhradní díly ale jako zbytky, měnil podvozek, diferák, brzdy. no a že jsou k tomu držáky... alespon bych na to narval s přítelkou i kola :D
To jsem zrovna chtel rici, ze dat na strechu Z3C neco takoveho je zverstvo :)
Skanz3n
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

na statku bývá statný a urostlý čeledín :) :D

no a oni vidijou, takové ESP si taky myslí, že ví lépe než oni, co je potřeba dělat a jak často nemá pravdu? A nejhorší je, že koná a pak oznamuje a neptá se stejně jako oni.
Slow and serious
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

pavproch píše:neska sem byl celej den mimo (pěšky, bez auta) ale zítra to asi půjdu projet.... :x
Horime nedockavosti :) Jsem hlavne zvedavy na Vase dojmy z N53, jakkoli po 1,8 TSI to nutne bude neco jako motor stoleti :)
Skanz3n
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

KoPP píše:no a oni vidijou, takové ESP si taky myslí, že ví lépe než oni, co je potřeba dělat a jak často nemá pravdu? A nejhorší je, že koná a pak oznamuje a neptá se stejně jako oni.
ESP je software, ja jsem clovek :) Az se mnou bude v aute sede Schumacher, take si ho nevypnu, i kdyz mi do toho bude kecat ;)
Skanz3n
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

pjanda píše:
KoPP píše:tak to neberu jako náhradní díly ale jako zbytky, měnil podvozek, diferák, brzdy. no a že jsou k tomu držáky... alespon bych na to narval s přítelkou i kola :D
ty držáky bych si koupil tak jak tak... aj na pidítko je mám.

a tak to jsem zvíře... jedu na chalupu do hor... beru si sebou kola, nějaký proviant se do Z3c taky vleze... shodím kola, přítulka po ránu vychrupuje nebo se usmyslí vnadit mě na kulinářské dovednosti a to přesně nastává moment, kdy si vzpomenu proč jsem volil pidítko ( nebo třeba Z3c)
Slow and serious
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@pj ref nedočkavost: jj, večer napíšu...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

pjanda píše:
KoPP píše:no a oni vidijou, takové ESP si taky myslí, že ví lépe než oni, co je potřeba dělat a jak často nemá pravdu? A nejhorší je, že koná a pak oznamuje a neptá se stejně jako oni.
ESP je software, ja jsem clovek :) Az se mnou bude v aute sede Schumacher, take si ho nevypnu, i kdyz mi do toho bude kecat ;)
se mi líbí jak se oni povyšují nad SW, a přitom jsou jen HW, který je napěchovaný nějakým SW (získaný životem a něco vrozeného) až onim bude šumachr tahat za volant, tak uvidijou a možná ho aj vypnou.
Naposledy upravil(a) KoPP dne sob 11 čer 20:03, celkem upraveno 2 x.
Slow and serious
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

pjanda píše:
mě na tom štve, že to není čyřkolka a nemá to pořádné křídlo :D
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Odpovědět