Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Re: Audi klub - pro ty, co chteji AUTO
Chci auto (v Caps locku), tak jsem tady...co dál?
Ain´t nobody got time for that
Marně hledám to druhý...Batman píše:Dneska se mi podarilo vyfotit dve krasny auta...

to druhe ma na sebe reflexnu vestucharger píše:Marně hledám to druhý...Batman píše:Dneska se mi podarilo vyfotit dve krasny auta...

Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Jo ten oranžový flek je auto? Ahaaamerlin píše:to druhe ma na sebe reflexnu vestucharger píše:Marně hledám to druhý...Batman píše:Dneska se mi podarilo vyfotit dve krasny auta...
Ono prohlásit o Z4 c, že je hezké auto, to chce mít vrtuli i na trenkách... ale proti gustu..charger píše:Marně hledám to druhý...Batman píše:Dneska se mi podarilo vyfotit dve krasny auta...
Krása je stejně čistě individuální věc, zrovna Z4C se mi na rozdíl od mnoha jiných BMW líbípetris píše:Ono prohlásit o Z4 c, že je hezké auto, to chce mít vrtuli i na trenkách... ale proti gustu..charger píše:Marně hledám to druhý...Batman píše:Dneska se mi podarilo vyfotit dve krasny auta...
tak z tohohle pohledu urcite nevypada nejlip... ale me se libi
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
oboje je hnusný. ta oranžádá se mi fakt nelíbí a zbytek promluvila závist

Slow and serious
Však proč by se líbit nemohlo. Nic proti Z4c nemám, reagoval sem spíše na "marné hledání toho druhého". A4 mi nepřijde v porovnání s Z4c co do designu nějak nepovedená.
chyba lavky, jediny krasny auto stoji na konci parkaluBatman píše:Dneska se mi podarilo vyfotit dve krasny auta...