dnes nezbyva nez koukat ze stridacky, i kdyz by sis rad hralExFun píše:Když člověk tu hru hrát musel, aniž ho bavila, tak lepší bylo se koukat ze střídačky...

dnes nezbyva nez koukat ze stridacky, i kdyz by sis rad hralExFun píše:Když člověk tu hru hrát musel, aniž ho bavila, tak lepší bylo se koukat ze střídačky...
tak s tym suhlas, koho soferovanie na takej urovni nebavi ok, nic proti tomu. blbe ale je, ze sa uz prestavaju vyrabat nove hracky pre tych, ktorych ta hra stale bavi.ExFun píše:Když člověk tu hru hrát musel, aniž ho bavila, tak lepší bylo se koukat ze střídačky...
nechas kastli a predelas podvozek a motor das ze starsiho modelu?ExFun píše:To samozřejmě je špatně, resp. částečně špatně. Osobně se mi celkem zamlouvá JP systém např. u Skyline, kdy v normálním režimu má dostatečný velký výkon a na okruhu se odblokuje celý výkon.
U BMW asi nezbude než jít cestou funkčního tuningu ...
Tak pokud se někdo řídí při koupi auta tím co si napsal, bude zřejmě nemile překvapen.. nejvíc asi po urváníBond007 píše:petris: tak urcite nekomu takova volba vyhovuje... ale v tehle kombinaci se krasne spojila nejvetsi automobilova klise -ctyrkolku neurves, diesel jede a nezere a automat radi lip nez clovek... ve vysledku to nejede, zere a debilne radia hlavne dneska uz skoro nemas moznost si koupit neco jinyho
Až bude výběr aktuální, nové modely budou tak nahánět tradicionalistům strach, že ještě rádi šáhnete po dnešních "nepoužitelných"KoPP píše:jakej extremista?
úplně normální člověk jako já si taky chce následně koupit vůz tradičních vlastností a koncepcí.
objektivně: 4x4 se hodí tak 2x do roka (pod zasněženým kopcem), zvyšuje to spotřebu, přídává to kurvítka a hmotnost
2, diesel je často celkově nákladnější než benzín + řachtání, průběh výkonu, prodlevy
3, neznám jediný automat, který by uměl řadit.
a to nejsem žádný trvalý fitipaldi, jen se občas rád provezu a taky nutno poznamenat, že mě jízdy vysloveně nudí a proto často piluju i naprosto "nesmyslné" techniky, klidně bych do auta ještě něco, co by mě nutilo více řídit a tím nespát po pár kilometrech jízdy.
pro mě xDa není auto, ale přepravovátko. Ať se vyrábí přepravovátka, ať si to lidi kupují, ale ať se dá koupit i auto... teď je to ještě dobré, jako spotřebovávatel ojetin, mám kam sáhnout, ale obávám se, že až bude výběr aktuální, tak nebude z čeho