Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Re: Audi klub - pro ty, co chteji Auto
hele mechanik co sem se teď objednával mi řikal že to je kvůli ESP atd. je pravda že já to auto nešetřim. ACC používám málo. necham tam dát nějaký lepší desky. nejedu už do autorizáku neboť záruky končí v srpnu
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex

to asi tim ultra, na quattru jsem zadní desky měnil jednou, kotouče původní, 205kkm, ale je to manuál no
No prave, fwd nebo haldex je skoro jedno. Ale je fakt ze nase sluzebni passaty 110kw maj brzdy nadimenzovany dost na hrane, predni kotouc jak na mym yariskovi vzadu, tak to tam mozna proste shori beznym uzivanim no..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
ja mam pred horomericema takovou dlouhou rovinku kde to pokazdy rozjedu na 150-200 a pak brzdim na 30 tak tam to asi trochu mizi 
jinak je to proste tezky auto s ne moc velkejma brzdama no. prijde mi ze ani vepredu moc desky neni, ale uvidim co rekne servisak ja to nepoznam. na Q5 byly uplne jiny brzdy.. ale tam byl V6

jinak je to proste tezky auto s ne moc velkejma brzdama no. prijde mi ze ani vepredu moc desky neni, ale uvidim co rekne servisak ja to nepoznam. na Q5 byly uplne jiny brzdy.. ale tam byl V6
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Poslední generace Haldexu už posílá pořád něco na zadek.
Jestli si to pamatuji dobře, tak PR letáček hovořil až o 10%.
Jestli si to pamatuji dobře, tak PR letáček hovořil až o 10%.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Blikajuce ESP je dost extremna zataz na brzdy, ring taxi na YouTube spominali trojnasobne opotrebenie brzd pri kolach s ESP oproti tym s ESP off.
ESP nebliká skoro nikdy. ale to neznamená že si to auto něco nedělá.. resp mi esp bliká když prejedu retardér a rozjíždim se.. dělala to i Q5 a dost mě to sere.
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex

Mně se to líbí, ale sem zaujatej pro Audi 
Pokud bude podobně vypadat nová Q5, trochu vyroste a bude mít V6 TDI tak dokonalost.
https://www.auto.cz/nove-audi-a5-oficia ... -v6-153248

Pokud bude podobně vypadat nová Q5, trochu vyroste a bude mít V6 TDI tak dokonalost.
https://www.auto.cz/nove-audi-a5-oficia ... -v6-153248
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex

Audi dokonale zvládá evoluci.
poznáš, že je to nový model, ale stále máš jistotu, že "tady je svět ještě v pořádku"...
poznáš, že je to nový model, ale stále máš jistotu, že "tady je svět ještě v pořádku"...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Mě zklamalo, že A5 místo A4 bude podle fotek už jen liftback a kombi. Klasický sedan mizí.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...