Porsche - vse o sportovnich modelech

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Zajda
Letec

Re: Porsche - vse o sportovnich modelech

Příspěvek od Zajda »

Jen jestli si zájemce nemusí přikoupit ještě aspoň jednoho Macana :)
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Zrovna fčera sem NATO (náhodou - random hownoconapráci) čuměl: srovnání různých gen. GT3.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Vrooom píše: sob 24 led 10:39 Měl jsem za to, že ty gt3 jsou za odměnu a člověk si je ani nemůže koupit. Ale tady je cena nižší než ceníková cenu. (Ale teda 6 mega za gt3 je masakr :-O)

https://finder.porsche.com/cz/cs-CZ/det ... _id=286340
Ne, že by byl českej trh nějak relevantní, a koukám na to jenom zvenku...
Ale Neffe to teď někde vykládal, že mu těch GT3 jezdí o desítky % míň. Spousta lidí zkusila. Kdo má plnou kešeni a chce to brát vážně, zjistí, že jezdit CUPem je reálně levnější a větší brm brm.
Kdo to chce brát vážně, ale zjistí, že tolik v kešeni nemá, jde do něčeho menšího. Třeba GT4.
A pak spousta lidí zjistí, že to až tak vážně brát vlastně nechce a Turbo / GTS taky dobrý :))

Překvapilo mě jeho konstatování, že ta nová 992.2. už je vopravdu playstation. Kde zábava přichází v pravdu děsivých rychlostech. Jsem myslel, že tohle platí už posledních 10 let :D
black on black, petliter, jebem na too :ar!
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Co můžu za sebe říct, tak 992.1 rozhodně playstation není, dokonce na dnešní dobu má i použitelný zvuk.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Co jsem tak nasal informace, tak jich ted delaji hodne a navic cena dost vzrostla.

Tady mluvi o te cene, predtim ho to auto stalo 150k GBP a ted pokud by ho chtel vymenit, tak nova by byla v jeho specifikaci za 190k. Priton na vykup by dostla za starou 120k, dat 70k za dost malou zmenu je dost.
A teda prekvapilo me jake to ma problemy, zere to olej. Neco mu boucha od predku a nikdo to nedokaze opravit. (mela to pry i pujcena 992 GT3 RS).
Odpovědět